Real Madrid si-a manifestat luni intregul sprijin de care beneficiaza antrenorul Fabio Capello dupa ce, duminica, fanii madrileni au cerut demisia italianului, in urma infrangerii de pe teren propriu cu Levante. Presa spaniola de luni anunta ca sefii Realului au deschis discutiile cu Vicente del Bosque, cel care a adus doua titluri de campioni in Primera Division si doua Ligi ale Campionilor.

"Avem incredere totala in el. Conducerea a decis in unanimitate sa fie alaturi de Capello pe care o considera persoana care sa aduca reconstructia echipei," a spus purtatorul de cuvant al Realului.

Dupa esecul de duminica, Fabio Capello anunta ca nu are de gand sa demisioneze: "Vreau sa-mi duc contractul la bun sfarsit. Sunt convins ca vom castiga un trofeu in acest an. Multimea are dreptate sa ne critice dar vreau sa multumesc fanilor adevarati care sunt alaturi de noi si care ne sustin."

Real Madrid, care nu a mai castigat niciun trofeu din 2003, se afla doar pe locul patru in campionatul Spaniei, la cinci puncte de liderul FC Barcelona. Ei au parasit deja Cupa Spaniei, iar in Liga Campionilor vor juca in optimile de finala contra lui Bayern Munchen.