Englezul a fost convocat de antrenorul Fabio Capello pentru partida pe care Real Madrid o sustine sambata impotriva lui Real Sociedad, in etapa a 22-a a Campionatului Spaniei. Beckham nu a mai jucat pentru Real dupa ce a anuntat ca va pleca in vara de la Madrid, pentru a ajunge in Statele Unite ale Americii, la Los Angeles Galaxy.

Jucatorii si conducerea lui Real Madrid i-au cerut in nenumarate randuri lui Fabio Capello sa-l readuca pe Beckham in lotul echipei, in urma rezultatelor extrem de slabe ale madrilenilor in campionat.

Real a pierdut ultima partida jucata chiar pe teren propriu, 0-1 cu Levante si se afla pe locul al patrulea, la cinci puncte de liderul FC Barcelona.

"Sunt disperat sa joc. Nu stiu daca asta se va intampla dar eu voi continua sa ma antrenez. Vreau sa parasesc acest club la inaltime" a declarat mijlocasul englez.

Ultima partida a lui Beckham in tricoul lui Real a fost in 7 ianuarie. Atunci, englezul a intrat pe parcursul meciului dintre Real si Betis Sevilla, din Cupa Spaniei, pierdut de madrileni cu 2-0.