Partida dintre Rapid si Poli Timisoara, din etapa a 20-a a Ligii Intai, va avea loc la Craiova, conform unei decizii a Departamentului Competitii din LPF. Giulestenii au facut contestatie fata de aceasta programare, motivand ca regulamentul da dreptul clubului organizator sa aleaga orasul gazda, iar Rapidul a ales deja stadionul Tineretului din Brasov.

Mai mult, patronul Rapidului, George Copos cere demisia presedintelui Departamentului, Mircea Cezar Ionescu si ameninta ca nu va lasa echipa sa joace la Craiova.

"In caz ca Liga va mentine decizia ca Rapidul sa joace pe stadionul din Craiova, declar ca noi nu vom deplasa echipa acolo. Liga n-are decat sa trimita ea o echipa, cu finul Gheorghe Chivorchian in poarta, nasul Dumitru Dragomir mijlocas coordonator si cu subordonatul lui, Mircea C. Ionescu, centru atacant. Ar fi un ax central de mare greutate!" anunta George Copos intr-un comunicat de presa.

Rapid a fost sanctionata cu jucarea acestei partide la cel putin 150 de kilometri distanta de Bucuresti, in urma incidentelor de la partida cu Pandurii Targu Jiu, cand suporterii giulesteni au aruncat diferite obiecte in directia antrenorului oaspetilor, Eugen Neagoe.

Liga Profesionista a ales stadionul din Craiova motivand ca televiziunea vrea sa transmita partida la ora 20 si arena Ion Oblemenco are instalatie de nocturna.

Directorul executiv al Rapidului, Constantin Zotta a combatut aceasta explicatie: "Hotararea nu a fost luata din interesul televiziunii. In regulament, la stabilirea locului de desfasurare nu se precizeaza ca stadionul trebuie sa aiba nocturna pentru a putea fi transmis la TV."

Rapid a inaintat o contestatie catre FRF care va fi analizata in urmatoarea sedinta a Comitetului Executiv.