Sunt greu de suportat prostia, ipocrizia sau orbirea celor care aduc in sprijinul moralei basesciene argumentul ca o foaie A4 nu e un biletel. Sau ca o rezolutie semnata de presedinte in persoana pe un memoriu privat e ceva normal, institutional.

Conceptul de "biletel", forjat in vremea din urma de revelatiile autografe din viata d-nilor Basescu si Tariceanu, inseamna mesaj codificat formal indicand atentie speciala pentru o firma. Adica: cine are ochi de vazut, sa vada. Dimensiunile suportului de hartie n-au nici o relevanta.

In legatura cu ultimul biletel, pentru firma dubiosului afacerist Bucsaru, nu trebuie pusa, dupa parerea mea, decat o singura intrebare: cate astfel de texte cu "rezolvati legal" a mai scris dl presedinte Basescu pe maldarul de memorii primite la Cotroceni? Cate pe solicitarile de ajutor de la buget pentru copii grav bolnavi, cate pentru poduri care stau sa cada, cate pentru oameni arestati pe

nedrept sau batjocoriti de Justitie sau dati afara abuziv din slujba? Daca s-au primit o suta de mii de petitii la Cotroceni, cum declara administratia prezidentiala, atunci semnatura presedintelui Basescu corect e sa fie sau pe toate sau pe nici una.

Online Advertising

Pana acum e pe doua - nu ale unor batuti de soarta, ci ale unor "baieti destepti". Si mi-e teama ca mai e pe inca doar cateva - putine si grele. Ele vor fi scoase la iveala, fiecare la momentul potrivit, de catre sistemul mereu ticalos, nicidecum ticalosit, cu care zice dl Basescu ca se lupta si din care n-a incetat vreodata sa faca parte.