Cantaretul legendar Stevie Wonder a anuntat primul sau turneu in Statele Unite, dupa mai bine de o decada, informeaza bbcnews.co.uk. Artistul, in varsta de 57 de ani, va incepe turneul pe data de 23 august cu un concert la San Diego si il va incheia pe 20 septembrie la Boston.

Turneul va cuprinde 13 concerte in opt state americane, Wonder avand programate spectacole in Los Angeles, Chicago si Atlanta.

Cantaretul, care este binecunoscut pentru piese ca “I Just Called To Say I Love You” si “Superstition“, a declarat ca biletele vor fi puse in vanzare din 11 august.

Stevie Wonder - "I Just Call to Say I Love You":

"

Wonder a anuntat acest turneu in cadrul unei conferinte de presa, care a avut loc intr-un parc public din Los Angeles. Cateva sute de muncitori, care se aflau in parc in pauza de masa, au fost rasfatati de Wonder cu cateva hituri ale sale, precum “Higher Ground” si “My Cherie Amour”.

In anul 2005 Wonder a lansat albumul “A Time to Love”, pentru care a lucrat timp de 10 ani. Albumul a avut un debut spectaculos in topurile americane, ocupand inca din prima saptamana de la aparitie pozitia a cincea a clasamentelor.

Stevie Wonder a vandut in jur de 70 de milioane de albume de cand a semnat cu casa de productie Motown Records.