Italianul sugereaza ca principalul actionar al Rapidului a cautat un nou antrenor inca de joi, dupa eliminarea in fata lui Nurnberg. "Daca patronul nu vorbeste cu tine, inseamna ca are o problema, nu?", se intreaba Rossi.

"Ce bine-mi pare ca ai luat teapa!"

Mircea Rednic revine la Rapid dupa patru ani. El a mai antrenat gruparea visinie in doua randuri, intre 2000-2001 si 2002-2003, perioada in care a castigat patru trofee: titlul de campioana a Romaniei (2003), Cupa Romaniei (2002) si Supercupa Romaniei (2002 si 2003).

Ultimul sau mandat la Rapid s-a incheiat in decembrie 2003: dupa ultimul joc al stagiunii, Copos l-a demis pe Rednic, aducind in Giulesti cuplul Giovani Becali (presedinte) - Dan Petrescu (antrenor). La citeva luni, cind preluase Universitatea Craiova, Rednic a invins Rapidul cu 3-1 si i-a cintat lui Copos, la conferinta de presa: "Ce bine-mi pare ca ai luat teapa..."

Un nou mandat

"Rednic este cea mai buna solutie in acest moment. El este antrenorul cu care am avut cele mai importante performante pe plan intern, asa cum am avut cu Razvan Lucescu pe plan extern. Rednic a evoluat foarte mult de la acel moment, din 2003, cand am pierdut calificarea in Champions League. Mai ales ca om", a declarat patronul giulestean, George Copos.

Mircea Rednic a inceput actualul sezon pe banca lui Dinamo, unde obtinuse in editia trecuta a Ligii intai titlul de campion. Dar dupa ratarea calificarii in grupele Ligii Campionilor, si inceputul modest in campionat cu doua infrangeri pe teren propriu, "Puriul" a demisionat.