Duminica, 21 octombrie, Kid Rock a fost arestat, in urma unei batai, care a avut loc intr-un restaurant din Atlanta. Politia din Dekab a declarat ca l-au arestat pe Rock, in varsta de 36 de ani si inca cinci membrii ai anturajului cantaretului in urma unei altercatii cu un barbat.

“Victima a fost tratata la spita, dar nu a fost nevoie de internare” a declarat Mekka Parish, reprezentanta politiei din Dekab, potrivit reuters.com.

Se pare ca altercatia a pornit de la femeia, care il insotea pe Rock si pe care victima o cunostea, iar dupa cum a declarat Parish cei doi au schimbat cateva vorbe, lucru care l-a enervat pe cantaret. Rock i-a dat un pumn acestuia, aruncand-l afara prin fereastra restaurantului, potrivit smh.com.au.

Dupa acest eveniment Rock s-a urcat in autobuzul turnenului, dar a fost oprit de catre politie si arestat la cativa kilometri de restaurant.

Reprezentanta politiei a specificat ca Rock a tinut un concert in Atlanta in dimineata zilei de 21 octombrie. Cantaretul a fost eliberat din arest in dupa-amiaza zilei de 21 octombrie, dupa 12 ore.