Pe data de 3 decembrie, la Sala Palatului, Stefan Hrusca, care a obisnuit publicul cu piese traditionale de Craciun, va sustine in fata spectatorilor un concert complex, intitulat "Balade speciale”.

Concertul face parte din turneul national de promovare al celui mai recent album al sau, intitulat "Balade speciale", pe care regasesc piese precum "Balada ingaduintei", "Balada celei fara asemanare", "Balada iubirii pierdute".

Acest turneu se va desfasura in cele mai importante orase din tara, in luna noiembrie, astfel pe 14 la Satu Mare, 15 la Baia Mare, 16 la Alba Iulia, 17 la Festivalul de Folk de la Bistrita, 18 la Targu Mures, 19la- Cluj Napoca, 20 la Pitesti , 21 la Constanta, 22 la Bacau, 23 la Galati, 26 la Brasov, 27 la Timisoara, 28 la Arad, 29 la Oradea, iar in decembrie pe 7 la Iasi, 8 la Suceava, 10 la Motru, 11 la Petrosani, 24 la Bacau, potrivit unui comunicat de presa.

Deoarece concertul este programat in luna decembrie, pe langa hit-urile mai vechi folk si piesele noi, se vor auzi si cunoscutele culinde ale artistului.

Albumul, care contine 11 piese, ale caror versuri sunt scrise de catre regretatul poet George Tarnea, va fi lansat pe 11 noiembrie in cadrul emisiunii "Duminica in familie", intr-o editie speciala dedicata lui Stefan Hrusca.