Primaria Capitalei vrea sa dea in folosinta gratuita parohiei Acoperamantul Maicii Domnului - Titan un teren de 673 mp aflat pe strada Prisaca Dornei nr. 2 pentru construirea unui centru social cultural, potrivit unui proiect de hotarare ce va fi discutat luni de Consiliul General al Municipiului Bucuresti.

Spatiu verde str. Prisaca DorneiFoto: Google Maps
  • UPDATE Proiectul a fost respins. Consilierii PSD-ALDE au votat pentru, iar PNL si USB impotriva. Proiectul nu a fost aprobat deoarece avea nevoie de doua treimi, iar PSD are majoritate simpla
  • "Biserica s-a intins deja pe acel teren adiacent care nu apartine bisericii. S-a dat autorizatie de construire de catre Primaria sector 3. Cred ca si colegii ar trebui sa voteze impotriva acestui punct. Mai mult, el figureaza ca spatiu verde", a declarat Kansou Hazem, consilier PNL.

Terenul figureaza ca spatiu verde in registrul Spatiilor verzi al Primariei Capitalei.

Atribuirea in folosinta gratuita se face pe durata existentei constructiei cu obligatia respectarii destinatiei.

"In situatia in care in termen de 24 de luni de la data intrarii in vigoare a prezentei hotarari nu s-au inceput lucrarile de investitii sau terenul nu este folosit conform destinatiei, prezenta hotarare se revoca de drept", se mai arata in proiectul de hotarare.