REGULAMENT CONCURS:

CONDITII DE PARTICIPARE:

In concurs se poate inscrie orice cetatean roman, peste 18 ani, cu exceptia angajatilor HotNews.ro, angajatilor Smart Fm, a rudelor acestora de gradul I, precum si a altor persoane asociate concursului.

INSCRIERE:

Pentru a participa la concurs postati raspunsurile voastre la intrebarea concursului, in limita a 300 de caractere, sub forma de comentarii in subsolul acestei pagini. Atentie, participa la concurs numai utilizatorii inregistrati. Daca nu ai un cont pe HotNews.ro, inregistreaza-te aici: http://www.hotnews.ro/inregistrare. Este obligatoriu sa completezi o adresa de e-mail valida si datele tale reale. Ai grija ca inainte de a posta comentariul tau sa fii LOGAT, altfel textul tau nu va intra in concurs. Un participant nu poate inscrie mai mult de 1 text la concurs.

SFAT pentru participanti: postarea textului in primele zile de concurs va beneficia de mai multe zile de vizibilitate, implicit mai multe posibile voturi. Nu asteptati ultima zi de concurs pentru a va inscrie, pentru ca nu veti avea ocazia sa fiti votati de toti cititorii.

DESEMNAREA CASTIGATORULUI:

Desemnarea castigatorului se face pe baza voturilor cititorilor. Pe data de 24 mai, ora 18.00 se va opri votarea si textul care a adunat cele mai multe voturi pozitive va fi desemnat catigator.

APARITIA MATERIALELOR PE SITE:

Materialele acceptate in concurs vor fi postate pe HotNews.ro., in maximum 8 ore de la inscriere, in subsolul paginii de concurs.

CALENDAR:

Perioada de inscriere: 18 mai – 24 mai 2009, ora 18.00

Votul publicului: 18 mai – 24 mai 2009, ora 18.00

Anuntarea castigatorului: 25 mai 2009, ora 15.00

DREPTURILE DE AUTOR:

Materialele inscrise trebuie sa respecte legea drepturilor de autor. Participantul trebuie sa fie proprietarul tuturor drepturilor asupra materialelor inscrise in concurs.

Participantul este unic responsabil asupra oricaror consecinte directe sau indirecte ce pot aparea ca urmare a inscrierii materialelor in acest concurs. Participantii pastreaza drepturile de autor asupra materialelor.

Inscrierea in concurs implica acordul ca materialele inscrise in concurs sa poata fi expuse si utilizate de catre HotNews.ro, cu mentionarea numelui autorului.

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE:

Datele personale ale participantilor sunt confidentiale si vor fi folosite doar pentru functionarea normala a concursului.

CONTACT:

Pentru mai multe informatii referitoare la concurs, va rugam sa ne scrieti la concurs[at]hotnews.ro.

CLAUZE FINALE:

Organizatorii isi rezerva dreptul de a refuza participarea oricarui tip de material la concurs pe motiv de neconcordanta cu tema concursului sau limbaj neadecvat.

Prin completarea formularului de inscriere la acest concurs, participantul confirma faptul ca a citit si a inteles toate conditiile din Regulamentul de concurs si ca le accepta.