Deputatul PSD Daniel Suciu a publicat, sâmbătă, imagini suprinse de camerele de supraveghere dintr-un restaurant, în care se vede cum primarul din Sângeorz-Băi, Traian Ogâgău, se îndreaptă către masa unde stă alături de o altă persoană, vociferează şi gesticulează, iar la un moment dat împinge un scaun, scaunul loveşte masa, iar mai multe pahare se răstoarnă şi se varsă, relatează News.ro. „Nu permit nimănui să mă ameninţe şi să mă înjure ca la uşa cortului doar pentru că nu-şi poate controla nervii”, a scris Suciu pe Facebook, alături de imagini. Ogâgău recunoaşte că a avut un ton „poate nu tocmai ortodox”.

Traian Ogagau si Daniel SuciuFoto: Captura video

Daniel Suciu a publicat pe contul său de Facebook imagini suprinse de camerele de supraveghere dintr-un restaurant. În imagini se vede cum stă la masă alături de o altă persoană, iar Ogâgău se apropie de ei, gesticulând şi vociferând.

La un moment dat, Ogâgău împinge un scaun care, lovind masa, face ca mai multe pahare să se răstoarne şi să se verse. Ogâgău se îndepărtează, dar se vede că disputa a continuat câteva minute.

„Nu permit nimănui să mă ameninţe şi să mă înjure ca la uşa cortului doar pentru că nu-şi poate controla nervii. Mai ales într-un local public şi de faţă cu doamne. Dar lipsa controlului deja e o obişnuinţă şi nici nu e treaba mea să îl domolesc, că mă gândesc că are şi altele mai grave la activ. Că aşa se întâmplă când îşi bagă necuratul coada, după incidentul de ieri după masă, azi pe la 11 ne-am întâlnit iar întâmplător, cu acelaşi repertoriu de cuvinte frumoase, doar că decibeli mai puţini. Mă gândesc că domnul secretar general PNL Robert Sighiartău şi domnul profesor universitar Dorin Dobra, comesenii de azi, printre alţii, l-au chemat să îi povestească despre preceptele biblice şi că nu e frumos să facă circ în public. Ca-ntre prieteni, că doar nu mai sunt colegi de partid, cel puţin de ochii lumii”, a scris Daniel Suciu pe Facebook, alături de imagini.

Deputatul PSD a anunţat că a făcut plângere penală.

„Am depus plângere penală, mă aştept ca instituţiile statului să îşi facă datoria”, a mai scris Daniel Suciu.

Primarul din Sângeorz-Băi, Traian Ogâgău, a recunoscut, într-o intervenţie la Antena 3, că nu a avut un ton potrivit.

„Eu cu acest individ nu ne-am mai întâlnit de la alegerile locale. Am vrut neapărat să-i transmit să lase comunitatea în pace, să nu o mai saboteze, poate nu pe un ton tocmai ortodox, pentru că ce a făcut acest individ, şi PSD în general, cu oraşul Sângeorz-Băi de 20 de ani, eu şi comunitatea nu mai acceptăm”, a afirmat primarul din Sângeorz-Băi.

Ogâgău a intrat în atenţia opiniei publice anul trecut, după ce au apărut imagini filmate chiar de el, în care o pune pe fiica sa să stea în genunchi, dezbrăcată de la brâu în sus şi o umileşte.

După ce scandalul a fost mediatizat, PNL Bistrița-Năsăud s-a delimitat de Ogâgău, anunțând că acesta nu mai este membru PNL și nu candidează la primărie din partea partidului.

Ogâgău a fost condamnat, în iulie 2020, de către magistraţii Judecătoriei Năsăud, la un an de închisoare cu suspendare şi un termen de supraveghere de doi ani, pentru comiterea infracţiunii de refuz sau sustragere de la prelevarea de mostre biologice. El a contestat sentinţa Judecătoriei Năsăud, însă pe 13 octombrie 2020 Curtea de Apel Cluj a menţinut decizia instanţei de fond.

Ogâgău a fost reales la scrutinul din 27 septembrie, la care a candidat independent, cu peste 65% din voturi. El a fost susţinut tacit de PNL, care nu a avut candidat pentru Primăria Sângeorz-Băi.

Citește și: