Traian Ogâgău, primarul care și-a umilit fiica, a anunțat că a câștigat un nou mandat la Primăria Sângeorz-Băi, în timp ce este aplaudat de o piață plină de oameni. Sute de oameni aplaudă, cântă și dansează.

Traian Ogagau felicitat de sute de oameniFoto: Captura video

Traian Ogâgău a transmis pe Facebook mai multe filmulețe în care își anunță victoria la alegerile locale 2020.

”AM CÂȘTIGAT ÎMPREUNĂ dragii mei sângeorzeni. Dumnezeu lucrează prin oameni într-adevăr!!! Vă mulțumesc pentru implicare și susținere tuturor. Continuăm împreună munca pentru ca orașul nostru să prospere așa cum visăm noi sângeorzenii. Dumnezeu să vă binecuvânteze pe toți! Sper că de azi înainte, să fim lăsați în pace și liniște să ne facem treaba pentru că știm foarte bine cum trebuie făcută. Am demonstrat în toți acești ani că dacă rămânem uniți, NIMENI ȘI NIMIC nu ne poate dezbina, oricât și-ar dori unii. Mulțumesc echipei PNL pentru susținere și sperăm să putem configura noua majoritate în Consiliul Local. Felicitări tuturor competitorilor, însă nu pot să apreciez modul cum a decurs această campanie și condamn astfel de practici în viitor. Domnului Suciu, personal, vreau să-i transmit un singur lucru, să-i fie rușine pentru tot și toate, cu sângeorzenii ți-ai încheiat socotelile astăzi, 27 septembrie 2020”, a scris Ogâgău pe Facebook.

Reamintim că Traian Ogâgău a reintrat în

atenția presei după ce o filmare în care își umilește fiica a apărut în spațiul public.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Bistriţa-Năsăud a anunţat pe 18 septembrie, printr-un comunicat de presă, că a preluat dosarul în care primarul oraşului Sângeorz-Băi, Traian Ogâgău, este acuzat de comiterea unei infracţiuni de rele tratamente aplicate asupra fiicei sale în vârstă de 9 ani.

Traian Ogâgău a fost exclus din PNL și devenit independent, din cauza unor probleme penale, dar a fost, cu toate acestea, susținut de PNL.

Astfel, primarul din Sângeorz-Băi a avut un dosar penal după ce i-a dat pe semnătura sa tatălui său un teren pentru a-și pune niște stupi, fără a trece decizia prin consiliu. În primă instanță el a fost condamnat pentru conflict de interese la un an de închisoare cu suspendare. Într-un al doilea dosar el a primit tot un an cu suspendare, în primă instanță, pentru că a refuzat recoltarea de probe biologice după ce s-ar fi urcat băut la volan.

Citește și:

Ipocrizia politică în România, caz de manual: Cum nu este primarul abuziv din Sângeorz-Băi candidat PNL, însă în realitate partidul îl susține