Mai mulţi parlamentari PSD au depus un denunţ la DNA împotriva lui Nicuşor Dan

de V.M.     HotNews.ro
Marţi, 15 septembrie 2020, 20:46 Actualitate | Politic


Nicusor Dan, candidat Primaria Capitalei
Foto: Facebook - Nicusor Dan
Parlamentarii PSD Petre-Florin Manole, Aida-Cristina Căruceru, Daniel Zamfir, Beatrice Tudor și Şerban Nicolae au depus un denunţ la DNA împotriva lui Nicuşor Dan, candidatul dreptei la Primăria Capitalei. Potrivit documentului, obținut de agenția News.ro, denunțul vizează săvârşirea faptelor de: şantaj, luare de mită, trafic de influenţă, fals în declaraţii, spălare de bani, parlamentarii PSD solicitând începerea urmăririi penale şi trimiterea în judecată a lui Nicuşor Dan.

Denunțul are legătură cu înregistrarea lansată ieri în spațiul public de PSD, înregistrare în care Nicușor Dan discuta cu un consilier al primarului PSD al Sectorului 4 despre demolarea unui imobil în Parcul Orășelul Copiilor.

„În fapt, domnul Nicuşor Dan este deputat şi membru în Comisia pentru administraţie publică şi amenajarea teritoriului. Totodată, este vicepreşedinte şi fondator al Asociaţiei Salvaţi Bucureştiul în care a deţinut funcţia de preşedinte în trecut. Asociaţia Salvaţi Bucureştiul în care a fost membru, este iniţiatoare a numeroase demersuri în instanţă îndreptate împotriva autorităţilor statului, a autorităţilor administraţiei publice locale şi a unor dezvoltatori imobiliari. În spatele acestor iniţiative aparent dezinteresate se află în realitate interesele financiare ale deputatului Nicuşor Dan, care blochează proiectele imobiliare ale mai multor investitori pentru ca ulterior să-şi retragă acţiunile, în schimbul unor sume de bani care intră în patrimoniul acestuia cu titlu de donaţie. Presiunile puse asupra investitorilor prin folosirea acestui mecanism pot fi dovedite prin urmărirea cererilor de renunţare la judecată sau la anumite capete de cerere şi a sumelor primite cu titlu de donaţie. Chiar din declaraţiile de avere ale acestuia reiese că a primit sume importante cu titlu de donaţie (ex. 100.000 lei; 76.000 lei) de la persoane fizice şi juridice”, se arată în denunţul făcut de parlamentarii PSD la DNA, potrivit documentului obţinut de News.ro.

Sursa citată menţionează şi de înregistrarea audio între Nicuşor Dan şi Cristian Zărescu consilier primarului Sectorului 4 despre ordinul de demolare a unei clădiri din „Orăşelul Copiilor” aparţinând omului de afaceri Mihai Mitrache, zis şi „Câine”.

„Mai mult, în spaţiul public a apărut o înregistrare audio în care făptuitorul intervine în favoarea unui anume Mihai Mitrache, astfel încât să nu fie demolată clădirea construită ilegal de acesta pe spaţiul verde al unui parc. În mod bizar, în acelaşi parc deţine un restaurant, preşedintele Asociaţiei Eco Civica, o asociaţie care susţine demersurile efectuate de Nicuşor Dan prin intermediul Asociaţiei Salvaţi Bucureştiul împotriva dezvoltatorilor imobiliari (informaţii care au apărut în presă). Din înregistrarea audio reiese intenţia făptuitorului Nicuşor Dan de a determina reprezentanţii instituţiei publice să îndeplinească anumite acte care intră în îndatoririle lor de serviciu «pe speţa asta cu clădirea», în interesul direct şi imediat al lui Mihai Mitrache. Încercările acestuia de a influenţa decizia reprezentanţilor primăriei reiese în mod evident din exprimarea acestuia: «eu cred că el are dreptate», respectiv «v-am şi dat un răspuns scris, tocmai de asta am şi întârziat, ca să citesc din nou toate legile şi astea şi eu sunt convins că el are dreptate»”, mai precizează documentul citat de News.ro.

De asemenea, sursa menţionată precizează că interlocutorul, şi anume conslierul primarului Sectorului 4, confirmă traficul de influenţă comis de Nicuşor Dan.

„Interlocutorul acestuia confirmă traficul de influenţă comis de făptuitorul Nicuşor Dan. Astfe, din înregistrarea audio reiese cum interlocutorul confirmă că însăşi continuarea dialogului şi a corespondenţei scrise este urmarea directă a acestei împrejurări de fapt, respectiv a faptului că făptuitorul Nicuşor Dan «ocupă o funcţie importantă şi s-ar putea să ocupaţi o funcţie şi mai importantă», precum şi pentru că acesta a «garantat»şi a «intervenit» pentru numitul Mihai Mitrache”, potrivit denunţului făcut la DNA.

Totodată, parlamentarii PSD precizează că deputatul Nicuşor Dan nu neagă relaţia apropiată pe care o are cu afaceristul Mihai Mitrache.

„Mai mult, în mod deloc suprinzător, deputatul nu neagă relaţia extrem de apropiată cu afaceristul Mihai Mitrache în momentul în care interlocutorul său face vorbire despre apropierea dintre acesta şi Mihai Mitrache, apropiere care reie din declaraţia afaceristului cum că «vin cu fratele meu Nicuşor, că vă fac eu cu Nicuşor, că vă pune Nicuşor cu botul pe labe, că am aranjat cu Nicuşor să nu se atingă nimeni de mine de la Sectorul 4». Fără niciun dubiu, această înregistrare audio relevă o conduită infracţională, împotriva principiilor ce stau la baza exercitării demnităţilor şi funcţiilor publice cu integritate. Înregistrarea audio nu este singura dovadă a intervenţiilor făcute de domnul deputat în beneficiul numitului Mihai Mitrache. În presă au apărut dovezi ale existenţei unei cereri de inttervenţie accesorie formulată de Asociaţia Salvaţi Bucureştiul în dosarul lui Mitrache. În plus, Cristian Zărescu, interlocutorul făptuitorului, confirmă în cadrul unui talk-show că această intervenţie nu este izolată, în realitate existând cinci astfel de convorbiri, de cele mai multe ori iniţiate de făptuitorul Nicuşor Dan”, mai indică documentul.

Social-democraţii amintesc de o decizie a CCR din anul 2018 potrivită căreia deputaţii şi senatorii nu au dreptul să intermedieze sau să mijlocească între relaţia dintre cetăţeni şi organele administraţiei centrale şi locale.

„Faţă de cele prezentate anterior facem referire la Decizia nr. 629/2018 a Curţii Constituţionale, potrivit căreia, «Curtea reţine că deputaţii şi senatorii nu au dreptul să intermedieze/mijlocească nici relaţia dintre cetăţeni şi organele administraţiei publice centrale şi locale şi serviciile şi direcţiile din subordinea acestora, în sens de control al activităţii acestora din urmă, şi nici relaţia dintre aleşii locali şi autorităţile publice centrale, dintre potenţialii investitori şi autorităţile publice locale, în sens de reprezentanţi ai aleşilor locali/ investitorilor, întrucât aceste activităţi reprezintă, în realitate, fie o formă nepermisă de control parlamentar, fie o arogare de drepturi care denaturează mandatul parlamentar şi care se constituie într-un veritabil impediment în relaţia directă a aleşilor locali/ investitorilor cu administraţia centrală sau locală.»”, mai explica sursa citată.

Prin urmare, „din această perspectivă, faptele denunţate se încadrează la art. 13 alin. (1) lit. b) din OUG 43/2002, competenţa de soluţionare aparţinând Direcţiei Naţionale Anticorupţie, în cauză faptele fiind comise de un deputat”, conchid parlamentarii PSD în denunţ.


O înregistrare cu o discuție între Cristian Zărescu, consilierul primarului PSD al sectorului 4, și Nicușor Dan pe tema demolării unui imobil din „Orășelul Copiilor” e ultima linie de atac a PSD împotriva candidatului susținut de PNL și USR-PLUS la Primăria Capitalei.

Înregistrarea a fost făcută publică de creatoarea de modă Dana Budeanu, o susținătoare a Gabrielei Firea.

În discuția înregistrată este vorba despre demolarea unui restaurant din Parcul Orășelul Copiilor, deținut de Mihai Mitrache, caz în care Nicușor Dan l-a acuzat pe primarul Sectorului 4 că demolează ilegal construcția unde „funcționa un restaurant și locuința unei familii cu copii”, înainte ca instanța să se pronunțe definitiv. Candidatul dreptei, prin Asociația Salvați Bucureștiul, a depus chiar o cerere de intervenție în acest caz.

În înregistrarea, despre care nicio parte nu a precizat dacă este completă sau nu, Nicușor Dan se aude spunând că Mitrache este „dispus la dialog” și că are „disponibilitatea de a-și retrage plângerile”. Cristian Zărescu, consilierul primarului sectorului 4, Daniel Băluță, insistă de patru ori că Primăria discută cu Mitrache, care „vinde droguri” și care „e acuzat de prostituție” pentru că Nicușor Dan „a garantat” pentru el. „Daca el vinde droguri sau face prostitutie, as incerca sa-l prind cu institutiile care se ocupa de asta. Dar strict pe speta asta, cu cladirea, eu cred ca el are dreptate”, răspunde Nicușor Dan. Mai mult, consilierul primarului PSD îl întreabă dacă s-a întâlnit cu Mitrache, Nicușor Dan răspunzând că s-a întâlnit cu el, cu soția și avocatul acestuia, cu care a fost la Avocatul Poporului.

Nicușor Dan: „Mafia din PSD și urmașii lui Dragnea folosesc aceleași mijloace murdare”

Nicușor Dan a susținut, după publicarea înregistrării, că „mafia din PSD și urmașii lui Dragnea folosesc aceleași mijloace murdare cu care ne-au obișnuit pentru a încerca să oprească îndepărtarea de la butoane a lor și a administrației corupte, condusă de Gabriela Firea”.

El precizează că, fiind parte în proces, prin Asociația Salvați Bucureștiul” a încercat găsirea unei soluții amiabile.

„În primăvară, informasem, în scris, Avocatul Poporului și Primăria Sectorului 4 despre demolarea ilegală pe care se pregătea s-o comită. La momentul înregistrării, acum câteva luni, partea vătămată încerca să ajungă la o soluție amiabilă. Ca parte în proces, prin Asociația Salvați Bucureștiul, le-am cerut celor două părți să se întâlnească, împreună cu avocații lor, pentru a discuta. Până la urmă, procesul a continuat și justiția ne-a dat câștig de cauză, fapt care arată că acțiunea noastră a fost una legitimă”, a scris pe Facebook Nicușor Dan.

Marți, Nicușor Dan a anunțat că îi va intenta proces de calomnie Gabrielei Firea, care l-a acuzat că a luat bani de la interlopi.

„Voi intenta proces civil pentru calomnie, pentru afirmaţii calomnioase, primarului PSD în funcţie, Gabriela Firea, care a spus despre mine, explicit, că am luat bani pentru a ajuta cetăţeni în diferite chestiuni. Este o afirmaţie mincinoasă, pentru care va trebui să răspundă”, a declarat marți Nicușor Dan, într-o conferință de presă.

Nicuşor Dan a prezentat explicaţii referitoare la cazul care i-a atras criticile
edilului general, precizând că un cetăţean din Sectorul 4 „a fost abuzat” de Primărie, „care i-a demolat ilegal” proprietatea.

"Acest fapt a fost constatat prin decizie definitivă de Curtea de Apel Bucureşti. Deci, instanţa a constatat, prin hotărâre definitivă, că Primăria Sectorului 4 a abuzat un cetăţean. A fost demolată fără niciun act, fără autorizaţie, fără proces o proprietate existentă în baza unei autorizaţii pe care chiar Primăria Sectorului 4 o dăduse în anul 2013. Înainte de a fi demolat, cetăţeanul respectiv a apelat la mine, parlamentar de Bucureşti, şi m-a rugat să îl ajut, iar eu am ajutat un om abuzat de autoritate, aşa cum am făcut-o în ultimii 15 ani cu mii de oameni din Bucureşti, dar şi câţiva din ţară", a spus el.

Nicuşor Dan a menţionat că s-a prezentat cu cetăţeanul respectiv la Avocatul Poporului, iar apoi s-a adresat Primăriei Sectorului 4, inclusiv cu două materiale scrise, în care a atras atenţia autorităţilor locale asupra faptului că ar urma "să săvârşească un abuz".

"Nu am rezolvat nici aici şi atunci am intervenit în litigiul pe care acest cetăţean îl avea cu Primăria Sectorului 4, alături de colegii din Asociaţia Salvaţi Bucureştiul, şi instanţa ne-a dat dreptate. Instanţa a constatat, prin hotărâre definitivă, că Primăria Sectorului 4 a demolat abuziv proprietatea unui cetăţean", a mai spus el.

În replică la acuzaţiile referitoare la faptul că s-ar fi folosit de funcţia publică pentru a apăra un cetăţean, Nicuşor Dan a replicat că este obligaţia sa de parlamentar să rezolve problemele cetăţenilor din circumscripţie.

"Au venit taximetriştii în momentul în care Primăria a dat hotărâre care interzicea autorizaţiile de taximetrie. Am mers în instanţă, am câştigat. Am intervenit când Primăria voia să betoneze Parcul Cişmigiu. Am mers în instanţă, am câştigat. Am intervenit când compania Primăriei a refuzat să facă publică situaţia avariilor (din termoficare, n.r.) pe ultimele luni. Am mers în instanţă şi am câştigat", a precizat el.

În ce priveşte acuzaţiile referitoare la faptul că ar fi apărat un interlop, Nicuşor Dan a declarat că "niciodată, la miile de oameni" care au cerut sprijinul asociaţiei, nu a făcut investigaţii pentru a vedea cine sunt aceştia.

"Ne-am uitat doar dacă oamenii au dreptate sau n-au dreptate. Şi dacă aveau dreptate, am încercat şi de multe ori am reuşit - ştiţi că avem 175 de procese câştigate la Salvaţi Bucureştiul - am reuşit să îi ajutăm", a arătat el.

În legătură cu legalitatea clădirii respective, deputatul a precizat că aceasta avea o autorizaţie emisă de Primăria Sectorului 4 în anul 2013 şi că "în orice sistem de drept din lumea civilizată, o autorizaţie de construire naşte un drept de proprietate".

"Doar sistemul comunist nu a respectat dreptul de proprietate şi, în acest caz, Primăria Sectorului 4 s-a comportat exact ca statul comunist. Chiar dacă în 2020 Primăria Sectorului 4 a constatat că a emis o autorizaţie nelegală în anul 2013, nu avea dreptul să se ducă să demoleze. Trebuia să se adreseze unui judecător şi judecătorul, după ce asculta toate părţile, trebuia să constate dacă autorizaţia este legală sau nelegală", a susţinut el.

Nicuşor Dan a apreciat că este ridicol ca reprezentanţii PSD să îl acuze de corupţie, după ce el a vorbit în timpul campaniei despre "corupţie adevărată, corupţie de sute de milioane de euro". El a menţionat că va continua campania sa şi că va prezenta noi informaţii miercuri, la ora 10.00.

Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.

13876 vizualizari

 • +41 (57 voturi)    
  Peste noapte devine infractor (Marţi, 15 septembrie 2020, 20:55)

  imi_pasa_de_romania [utilizator]

  Deci de cand a aparut USB in poza, ulterior devenind USR unde Nicusor Dan se lupta cu PSD, plus demersuri proprii dupa iesirea din USR a fost om cinstit.

  Acum ca vin alegerile si pentru ca sondajele zic ca e in fata lui Sarmea, brusc a devenit infractor peste noapte.

  Daca ceea ce spun ei este adevarat, atunci ce au pazit pana acum? Pe de alta parte, chiar ma intrebam daca Serban Nicolae mai e in viata. Nu a mai aparut pe nicaieri habarnistul ala sa se bage in seama. Cred ca ii era dor.

  Si acum ma intreb, daca se va dovedi ca denunturile astea au fost minciuni, oare vor fi consecinte? Sau oricine poate zice orice despre orisicine? Ca asa si eu zic ca PSD este un GIO si trebuie anchetat. Si cum se poate vedea? Un audit. Ce cheltuieli au avut de la diurne la salarii si ce flux de bani a intrat si din ce surse. De exemplu. Oare cati si-au laut iPhone pe banii nostri?
  • +17 (29 voturi)    
   ce consecinte?! (Marţi, 15 septembrie 2020, 21:58)

   liviu_ [utilizator] i-a raspuns lui imi_pasa_de_romania

   nici o osecinta.. psd a facut lucruri mult mai grave decat o calimnie si nu a patit nimic

   cand sunt ai lor se voteaza neinceperea urmaririi penale si se injura dna... acum se face reclamatie la DNA!

   un razboi jegos marca psd, exact cum ne-am obisnuit...
   la B1 era ridicat in slabi baluta (in timpul stirilor) si imediat dupa se vorbea de afacerile "gri" ale contracandidatei lui...
   se pare ca asta e placa in aceste alegeri a psd...
   • +3 (7 voturi)    
    PSD (Miercuri, 16 septembrie 2020, 8:41)

    codrean [utilizator] i-a raspuns lui liviu_

    scut cu invocarea 'imunitatii" la Tariceanu, Vosganian, etc, atac - nefondat - la ND!? Consecventa ...
  • +15 (25 voturi)    
   Pentru PSD nu a fost niciodata omul de care (Marţi, 15 septembrie 2020, 22:28)

   Maspp [utilizator] i-a raspuns lui imi_pasa_de_romania

   aveau nevoie. Au vrut sa-l cumpere cu un post de vice-primar in 2016, le-a dat cu tifla
  • +10 (22 voturi)    
   imunitatea parlamentara.. (Marţi, 15 septembrie 2020, 23:46)

   pehash [utilizator] i-a raspuns lui imi_pasa_de_romania

   Art 259 Denunțarea calomnioasă

   Învinuirea mincinoasă făcută prin denunț sau plângere, cu privire la săvârșirea unei infracțiuni de către o anume persoană, se pedepsește cu închisoare de la 6 luni la 3 ani.
   Producerea ori ticluirea de probe mincinoase, în sprijinul unei învinuiri nedrepte, se pedepsește cu închisoare de la unu la 5 ani.
   Dacă cel care a săvârșit fapta declară mai înainte de punerea în mișcare a acțiunii penale față de persoana în contra căreia s-a făcut denunțul sau plângerea, ori împotriva căreia s-au produs probele, că denunțul, plângerea sau probele sunt mincinoase, pedeapsa se reduce potrivit art. 76.
 • -18 (48 voturi)    
  Hmm... (Marţi, 15 septembrie 2020, 21:10)

  Mazeta [utilizator]

  Dacă în afacere este implicat Câine, nu ar trebui sesizată mai degrabă Poliţia Animalelor?
  • +12 (24 voturi)    
   deci acu dna e bun?! (Marţi, 15 septembrie 2020, 21:55)

   liviu_ [utilizator] i-a raspuns lui Mazeta

   nu mai sunt corupti ipoicritule?!

   daca nicusor dan e caine... tu esti amiba! desi cred ca si aia e mai desteapta ca tine!
   • -1 (1 vot)    
    Mai citeste odata. (Miercuri, 16 septembrie 2020, 13:46)

    Lok [utilizator] i-a raspuns lui liviu_

    Caine e altu.
  • 0 (6 voturi)    
   prostie omeneasca (Miercuri, 16 septembrie 2020, 11:00)

   Ilidia [utilizator] i-a raspuns lui Mazeta

   Tot n-ai aaflat ce este o mazeta? Ceva cam ca popa prostu...
 • +32 (54 voturi)    
  PSD=URSS (Marţi, 15 septembrie 2020, 21:23)

  DT34 [utilizator]

  Exact linia sovietico-putinista de anihilare a contracandidatilor.
  • 0 (2 voturi)    
   Cand DNA era folosit impotriva PSD si Dragnea (Miercuri, 16 septembrie 2020, 13:47)

   Lok [utilizator] i-a raspuns lui DT34

   Era dreptatea divina.
 • +31 (45 voturi)    
  iar (Marţi, 15 septembrie 2020, 21:29)

  zot [utilizator]

  serban?
  iar zamfir?
  iar psd ?
 • +37 (51 voturi)    
  Pentru Gabriela Printzesa Turca de Voluntari (Marţi, 15 septembrie 2020, 21:33)

  un domn [utilizator]

  Asta i Sfarsitul
 • -20 (36 voturi)    
  Ma da (Marţi, 15 septembrie 2020, 21:54)

  44ce [utilizator]

  Nu se mai satura astia de pupat...ma intreb daca facea firea ce a facut nicusor dan ce mai ziceati.
  • 0 (0 voturi)    
   era sigur o ruda sau o spaga (Joi, 17 septembrie 2020, 4:49)

   jorj_bv [utilizator] i-a raspuns lui 44ce

   Diva nu se deranjeaza cu aplicarea legii si d-astea ...
   Ca dovada autorizatia a fost data de Piedone in 2013 si l-au deranjat deabia peste 7 ani ... Buna, proasta cum a fost a existat ceva. Nicusor zicea ca s-a castigat un proces procedural, urmeaza sa se discute si pe fond ...
 • +17 (29 voturi)    
  cat de JEGOSI sunt pesedeii (Marţi, 15 septembrie 2020, 21:55)

  liviu_ [utilizator]

  urlau impotriva dna... ba ca are ceva cu bietu dracnea , ba votam neinceperea urmaririi penala e coruptilor din parlament?!

  acum brusc e bun?!

  ce DOVEZI aveti tovarasi?!

  circ ieftin ca apoi sa injure iar B1 ca aia de la usr au probleme cu legea!

  PS: si eu pot reclama la DNA pe oricine de pe siteu asta (daca le stiu numele) .... asta nu inseamna NIMIC!!!

  un razboi ieftin si gretos, adica exact genul de razboi de care te astepti de la hotii corupti din psd...
  PS: nu inainte de parlamentare a aparut un "reportaj" cu ca Barna face prostii?! Evident ca nu a fost nimic... acum iar?! ce coincidenta!!!
 • -11 (27 voturi)    
  Jos coruptia! (Marţi, 15 septembrie 2020, 22:24)

  Arminius [utilizator]

  Fara penali in functii publice!
 • +14 (24 voturi)    
  disperarea e mare (Marţi, 15 septembrie 2020, 22:43)

  bokila1 [utilizator]

  se strang javrele....dar se zbat degeaba....spre puscarie se indreapta firea, pandele si cei 6 pesedisti de la sectoare
 • -10 (18 voturi)    
  ham, ham! (Marţi, 15 septembrie 2020, 22:45)

  miculescu-rucar [utilizator]

  mesaj de interes ptr bucuresteni:
  baselul primarelul!
 • +8 (18 voturi)    
  hehe (Marţi, 15 septembrie 2020, 22:50)

  transpenibilus [utilizator]

  Perfect! O sa-l voteze pe ND si electoratul pesedelei #penale, asistatii social dresati de latrine sa urasca DNA. Cel putin 50 de mii de voturi in plus ii aduce manevra asta inteligenta.
 • -2 (18 voturi)    
  așteptam să apară (Marţi, 15 septembrie 2020, 23:08)

  di livio [utilizator]

  la Buc sînt enorm de mulți bani de sifonat, nu pot fi lăsați pe mîna lu fitecine...și iaca apăru registrarea, cum apăru și dosărelu lu Barna înainte de prezidențiale...dacă Barna intra în turu doi fikusz dădea meditații la Sibiu amu, jo napot...oare cine face dosărele și registrări taman la fix?
  • +3 (9 voturi)    
   Firea portmoneului (Miercuri, 16 septembrie 2020, 1:24)

   jorj_bv [utilizator] i-a raspuns lui di livio

   Cica jurnalist, practic un lingau care cauta sa se puna bine cu sefii lui politici platit din bani publici: https://www.aktual24.ro/seful-postacilor-psd-devine-un-fost-jurnalist-romania-tv-cine-are-acum-misiunea-de-a-intoxica-si-facebook/
 • +8 (22 voturi)    
  Comentariu sters de utilizator (Marţi, 15 septembrie 2020, 23:16)

  [anonim]

  • -2 (2 voturi)    
   In lagare cu ei. (Miercuri, 16 septembrie 2020, 13:48)

   Lok [utilizator] i-a raspuns lui

   Porniti cuptoarele. Istoria nu se repeta, dar rimeaza.
 • -8 (20 voturi)    
  Raspunsul evident (Marţi, 15 septembrie 2020, 23:33)

  cripop88 [utilizator]

  este sa votati cu Basescu - om corect si cinstit!
  • +10 (14 voturi)    
   Si uite asa Nicusor mai ia un +2% voturi... (Miercuri, 16 septembrie 2020, 0:06)

   Criscat [utilizator] i-a raspuns lui cripop88

   ..pesedeii chiar sunt idioti...probabil si Vasile Dancu ca de Ciolacu suntem siguri
  • +4 (10 voturi)    
   Basescu fara de prihana (Miercuri, 16 septembrie 2020, 0:22)

   Ilie_de_la_scularie [utilizator] i-a raspuns lui cripop88

   Basescu, ala care dansa cu interlopii si le boteza copiii?Baga-te in vasul de toaleta si trage apa.
  • -1 (7 voturi)    
   Aproape gingas, dar nu ar fi o minciuna! (Miercuri, 16 septembrie 2020, 1:32)

   jorj_bv [utilizator] i-a raspuns lui cripop88

   Cardasia cu Udrea si cu restul camarilei portocalii care au furat cei 20 miliarde$ imprumutati de la FMI.
   Terenul cumparat de fiica-sa din banii de la Popoviciu, implicarea sefului CEC, folosirea bugetarilor in scop propriu (Radulescu) si acceptarea actelor frauduloase
   Retrocedarile de strazi, nu de case. 66 pe toata strada, cu acte din parti
   Casa luata la pret modic de la Casuneanu
   Casa instrainata ca sa poata cere o alta casa de la primaria pe care o conducea
  • +1 (1 vot)    
   hă, hă, hă (Miercuri, 16 septembrie 2020, 11:40)

   nahir [utilizator] i-a raspuns lui cripop88

   hă, hă, hă, hă, hă, hă, ce poante bune faci și tu. Hai că te fac consilier să mă însoțești la viitoarele întâlniri cu neamul lu Mondialu, după ce o să ies primar. hă, hă, hă, hă, hă, hă.
 • +9 (21 voturi)    
  Jegurile psediste nu realizeaza ce fac (Marţi, 15 septembrie 2020, 23:40)

  Parzivall [utilizator]

  Se impusca singuri in picior. Hai cu <5% la alegeri. O mare mirare, mai toti greii psd is sau au fost pe la Mititica, cum de le sunt acceptate plangerile penale??? De cand au ajuns Clanurile sa faca legea???
 • +7 (21 voturi)    
  Au depus... (Marţi, 15 septembrie 2020, 23:44)

  n.dumiritu [utilizator]

  Manole, sper ca stradania ta de a te depune va fi luata in seama in organizatie, si ca o sa te puna aia pe liste mai sus, ca e greu sa te apuci sa muncesti la virsta ta.

  Nitica amintire: Nicusor Dan a fost medaliat cu aur, cu 10 perfect, in 2 ani, la Olimpiada Internationala de Matematica. Performanta de care au fost capabili doar 5-6 romani (ma refer la premiu in cel putin 2 ani). Pe unul am avut sansa sa-l intilnesc ca elev, pe Daniel Tataru. Daca ai investit si tu timp si pasiune in domeniul ala, poti intelege de-a binelea ce inseamna maxima recunoastere pe care a primit-o si N.D., in 2 rinduri chiar. Daca esti doar un profan, poate intelegi ca asemenea tipi detesta tot ce inseamna triserie, frauda, impostura.

  Acum, Serban Nicolae si citiva ucenici intr-ale defaimarii insinueaza ca a fi printre cei mai buni intr-un domeniu e doar o palida initiere in trucurile si smenurile cu care se ocupa toti ratangii si toate nulitatile esuate in politica. "O fi fost el medaliat cu aur la matematica, dar daca a intrat in politica a facut-o ca sa ne ia prada noua, aranjorilor." Politica nu are loc pentru premianti; instinctul primar cultivat in politica este saltul la beregata celui care indrazneste sa propuna abtinere de la festinul din banul public. Cind vine dinspre "social-democratie", atacul mirsav are, pe linga ferocitate, si izul puternic de ipocrizie de canalii pretinzind ca "sufera" pentru amariti.
  • -5 (11 voturi)    
   Au depus... (Miercuri, 16 septembrie 2020, 1:13)

   gillda_47 [utilizator] i-a raspuns lui n.dumiritu

   ...daca a fost medaliat cu aur la matematica, inseamna ca se pricepe si la mishmashuri aritmetice de facut rost de bani pentru alegeri... e bine ca a fost descoperit la timp...bravo psd...atentie ca hienele au iesit la praduit si profita de pandemie...
   • +2 (4 voturi)    
    da (Miercuri, 16 septembrie 2020, 8:44)

    codrean [utilizator] i-a raspuns lui gillda_47

    adica ne trebuie un prost care nici mate sa nu stie ?
 • -4 (4 voturi)    
  A iesit la postacit haita de mucuresteni (Miercuri, 16 septembrie 2020, 12:22)

  salvatore [utilizator]

  La brutarie cu coruptul care face trafic de influenta. Comunistii useristi sunt uimiti ca au fost prinsi la ciordeala. Cand o sa iasa din uluiala o sa-l voteze pe betivul Petrov doar ca sa nu iasa Firea, ca atat e in mintea lor de bibilica, sa piarda si ailalti daca ne-au prins pe noi la furat.
 • +3 (3 voturi)    
  Eu (Miercuri, 16 septembrie 2020, 12:41)

  Rebecka [utilizator]

  am fost invatata de acasa si la scoala(germana!)ca,daca faci o afirmatie,un denunt,o plangere de orice natura la politie,procuratura,la tribunal,atunci musai-trebuie sa le si dovedesti !!!!!In caz contrar vei fi chiar tu judecat pentru calomnie........bineinteles daca JUSTITIA este legata la ochi iar BALANTA este,metrologic!, bine echilibrata!


Abonare la comentarii cu RSS
Întâlniri on-line | #deladistanță

Top 10 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.powered by
developed by