Presedintele Traian Basescu a petrecut noaptea de Revelion in statiunea Predeal, la un restaurant unde a venit impreuna cu sotia sa, Maria, potrivit Mediafax. Seful statului a mai fost insotit de presedinta Camerei Deputatilor, Roberta Anastase, presedintele Senatului, Vasile Blaga si ministrul Dezvoltarii, Elena Udrea.

Traian Basescu si sotia sa au ajuns la restaurant inainte de miezul noptii. El le-a urat "La multi ani!" jurnalistilor care il asteptau. "Ce faceti mai copii? Si-n noaptea de Revelion stati aici? La multi ani!".

In ultima zi a anului 2011, presedintele i-a felicitat pe romani,printr-un mesaj oficial, pentru eforturile ample care au contribuit la depasirea dificultatilor anului 2011 si si-a manifestat speranta ca, in 2012, conationalii sai sa ramana solidari cu destinul natiunii.

Presedintele Traian Basescu a ajuns, vineri seara, la Predeal, unde s-a cazat,potrivit unor surse locale, la vila de protocol, ca de fiecare data.

Si anul trecut presedintele Traian Basescu a petrecut Revelionul la Predeal, alaturi de premierul Emil Boc si de ministrii Gabriel Oprea si Gheorghe Ialomitianu.