Păi, așa e. Nu s-a văzut așa ceva. Știți cum s-a circulat pe Autostradă? Mama mea! S-a tăiat calea, s-a accelerat pe bretea, s-a dat demență la proști. Au înnebunit căpcăunii. Și s-au făcut, domle, bagaje ca pentru cea mai lungă apocalipsă din lume. Și țoalele n-au folosit la nimic. Și zilele trec în apusuri și răsărituri cum altele n-o să mai vedem decât la anul, în luna mai.

Trafic masini autostradaFoto: A. Pérez Meca / ContactoPhoto / Profimedia

Și venit-au ultimele zile pe Litoral. Ultimele. Că gata LUNI începe școala. Nu mai vine nime la Marea Neagră. Autostrada plină, plină, dar mai tare este că a fost Apoplexie! B789ART a depășit pe stânga, a tăiat calea lui DB986BRT și s-a dus dement. Tot o serpentină a făcut pe autostradă. Băi, dar ce schemă a făcut DB986VBT. De la Fundulea a făcut cursă. Accelerat la 160, n-a lăsat piciorul de pe pedală. Ah! cum mai dă el pedală până la fund, până la Saturn. A dat faruri idioților care-i încetineau măreția! Băi, dar constațenii ce uluitori sunt! Băi, ce stăpâni sunt pe BMW-uri! Rup volanul frate! Că se-ntorc acasă. Bucureștenii sunt călare pe motoare. Sunt rachete. Se calcă-n picioare cu constănțenii. Dâmbovița e înarmată rău de orice situație. Apocalipsă a fost pe autostradă. IF-ul trăiește ultimul uichend la mare, înainte de începerea școlii. Parcă doar IF e pe lume

Cățel, purcel, copil, bagaje în debandadă, Nimic nu se uită! Nimic nu se folosește cu adevărat din bagaje. Că apocalipsa e pentru 2 zile.

Și trebuie să ajungi cât mai repede.

Nu mai e răbdare.

Iar capul, capul idiot, percepe că aceste ultime zile sunt cât o viață.

Și tot capul ăsta transformă câteva zile într-o mare ceremonie.

Să curgă rochii, să curgă costume de baie, să curgă tot ce e mai scump din șifoniere.

Începe ultimul bal al verii și Litoralului 2023! Începe? E sâmbătă! S-a dus! Mai e o zi. Mâine-napoi acasă! Mâine-napoi în coșmarul înghesuielii, ambuteiajului. Se termină Litoralul! Începe Școala! Apoplexie! Apocalipsă!

Uite cum s-a trăit pe LITORALUL ROMÂNESC 2023:

Ce flotă rusească? Avem noi băieții noștri de adrenalină mortală: babana, skyjet

Frecat menta între stațiuni - tâmpeala turiștilor

Crima vine, crima trece! Noi rămânem la Mare rece. Așa că să vedem cine ne mai enervează la Marea Neagră. LISTĂ exclusivitate!!!!?

Vlad Pascu, Vlad de cocaină, amfetamină şi metamfetamină

Mamelor din lumea-ntreagă, eu vă dau un singur sfat: lăsați copii la înecat din cauza la uațap

Morți 22 și doi smardoi la Marea Neagră. De vină e curentul RIP

De ce totuși ne-nghesuim ca oile la Marea Neagră? Minivacanța de Sfânta Mărie și alte vacanțe. În ritm de Chirilă, Connect-R, Trenet, Gheboasă

Berea e scumpă rău.

Eminescu stă cu fundu’ la Mare

E Coli plutește-n apă.

Imobiliarele sufocă Litoralul.

Șezlonguri, cearceaf și baldachin

Ce iatagan! ce sân! ce bulan! E înghesuială pe plajă e ocheadă și mitocanie la Marea Neagră

Muzicile de pe plajă care ne nenorocesc creierii. Cazul excepțional al Jaguarului din Vama Veche