Două femei au fost agresate la distanță de câteva zeci minute în București, pe 24 septembrie, iar Poliția Capitalei nu exclude ca ambele persoane să fi fost agresate de unul și același bărbat. Polițiștii au publicat o serie de imagini care l-ar fi surprins pe bărbat și cer sprijinul cetățenilor pentru prinderea presupusului atacator.

barbat cautat de politistiFoto: Captura video

Potrivit Poliției Capitalei, în seara de 24 septembrie 2019, prin apel 112, Secția 25 Poliție a fost sesizată cu privire la faptul că o tânără a fost agresată de un bărbat necunoscut, fără a i se sustrage vreun bun, iar agresorul a părăsit zona la intervenția unui martor.

”În cauză au fost declanșate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe”, arată Poliția Capitalei.

Agresiunea a fost urmată de o sesizare similară în alt caz.

”La aceeași dată, Secția 25 Poliție a fost sesizată, prin apel 112, că în zona unui complex comercial, o femeie de 42 de ani a fost găsită căzută pe stradă. La fața locului s-au deplasat de urgență polițiști, dar și un echipaj de prim ajutor. Persoana a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale, iar din primele investigații a rezultat ca ar fi fost victima unei agresiuni”, arată Poliția municipiului București.

Potrivit polițiștilor, există posibilitatea ca ambele femei să fi fost agresate de același bărbat.

”Sunt exploatate toate informațiile obținute și nu este exclusă nicio variantă, inclusiv cea ca ambele persoane să fi fost agresate de unul și același bărbat”, au mai spus polițiștii.

Ambele cauze sunt în cercetare sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6 și au fost audiate mai multe persoane.

Polițiștii au publicat imagini surprinse de camerele de supraveghere pentru a cere ajutorul cetățenilor pentru identificarea bărbatului care le-ar fi agresat pe femei.