Doua persoane au murit si alte patru au fost ranite intr-un accident rutier petrecut vineri seara in judetul Dolj, dupa ce doua masini s-au ciocnit, circulatia desfasurandu-se ingreunat in zona timp de cateva zeci de minute, relateaza news.ro.

Potrivit reprezentantilor Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Dolj, pompierii au fost solicitati sa intervina, vineri seara, la un accident rutier petrecut pe DN 6, la iesirea din Isalnita catre Filiasi, dupa ce doua masini s-au ciocnit, una dintre acestea rasturnandu-se.

La fata locului s-au deplasat mai multe echipaje de descarcerare, autospeciala de transport victime multiple, ambulante ale Serviciului Judetean si echipaje SMURD.

In urma impactului, doua persoane au murit, iar alte patru au fost ranite, fiind transportate la spital pentru ingrijiri medicale, victimele fiind constiente in momentul preluarii de catre echipele medicale.

Din cauza accidentului, circulatia rutiera in zona s-a desfasurat cu dificultate timp de cateva zeci de minute, alternativ pe un fir, in ambele sensuri.

Politistii continua cercetarile pentru a stabili imprejurarile exacte in care a avut loc accidentul.