Dolarii (cinci milioane?), pirjolul si arde-lemnii

Cine si de ce a dansat Bamboo no. 5 in jurul focului

de     Academia Catavencu
Marţi, 5 iulie 2005, 0:00


De veghe in Castellanul de secara

Dupa ce pompierii nu au reusit sa inunde Bamboo-ul asa cum si-ar fi dorit-o patronii sai, invidiosi parca pe miile de sinistrati olteni, saptamina trecuta chefliii au incercat sa faca uitat botez(at)ul focului si au relansat la apa clubul. Nu vrem sa vorbim de apa si lichiditati in casa Botezatului.

Nu stim cit de negre au fost sumele invocate, desi, privind la televizor scrumul si cenusa, putem spune ca numai albi nu erau banii aceia. Sursele noastre de la fata focului ne-au soptit ca cele sase milioane de euro erau, de fapt, maximum trei: Luca si Matei, adica un milion si ceva. Din banii acestia, cea mai mare parte a fost alocata investitiei in aparatura electronica.

Aparatura care, cumparata fiind in leasing – deci inca necumparata –, era in mod cert asigurata. Deci uite cum am scos aproape cinci milioane de coco doar din citeva rinduri scrise.

Cam din aceleasi surse am aflat ca nu a fost vorba de vreo mina criminala care sa dea cu piciorul la investitia aceasta oricum consistenta; si nici de vreo concurenta neloiala si invidioasa pe sutele de mii de euro incasari pe week-end ale stabilimentului cu pricina nu avem stiinta.

Pur si simplu s-a intimplat, asa cum se intimpla si la circiumi mai mici, explicatia fiind lucrarile facute in pripa. Acum Joshua, care a dat deja Cezarului ce-i al Cezarului, se afla intr-o fundatura logico-financiara: daca era asigurat, ar fi fost luat clar de mafiot; iar in caz contrar, lumea crede ca fara fum de camorra nu iese foc.

Lumea vorbeste, mai Joshua, noi nu credem, dar nici tu sa nu mai faci!


Catalin Botezatu: „Cita rautate, Doamne!“

Creatorul de moda Catalin Botezatu a fost trup si suflet implicat saptamina trecuta in pierderea lui Bamboo, un local de mare succes in Bucuresti. Doar Bamboo este investitia unui prieten italian. Dintr-un simplu foc, dupa cum se cunoaste, tot soiul de zvonuri si uriciuni s-au adunat.

„Nu mi-au ars Bamboo“
Reporter: Sinteti ghinionist?
Catalin Botezatu: Nu cred ca e vorba de ghinionul meu.
Rep.: |mi aminteam de arestarea dumneavoastra pe vremea localului „Odobesti“ si am legat-o de incendiul de la Bamboo.
C.B.: Stati putin, mi se pare tonul putin cam agresiv si nu putem discuta in acesti termeni. Reluam… nu m-au arestat, nu mi-au ars.
Rep.: Toata lumea vorbeste ca v-au ars Bamboo-ul…
C.B.: Si dumneavoastra va aliniati oamenilor cu rautati.
Rep.: Care este adevarul?
C.B.: Pe bune, de ce ma intrebati pe mine? Nu e clubul meu. M-ati rugat sa va dau un interviu si vad ca sinteti acid gratuit, aliniat celor care nu fac decit speculatii si vorbesc cu atita rautate de parca am fi intr-o concurenta. Clubul este al prietenului meu, iar eu m-am ocupat de imaginea si PR-ul acestui club.

Mai departe, unde sint ghinioanele vizavi de mine? Eu am numai succese si realizari, este ghinionul unui prieten foarte bun.

Este un ghinion ca i-a ars munca, mai departe, ce as putea sa va spun… nu a dat nimeni foc… Daca era asigurat, se iscau zvonuri ca i s-a dat foc ca sa se incaseze asigurarea… Cind s-a spus ca nu e asigurat, a inceput chestionarea ca de ce nu este asigurat… Nu stiu, de fapt, ce vrea lumea asta, care le e problema.
Rautate
Rep.: De ce credeti ca media a sarit ca uliul pe acest subiect?
C.B.: Unii l-au tratat cum trebuia, altii, ca dumneavoastra, cu rautate… nu vad de ce. Nimeni nu are nimic de cistigat. E doar pierderea prietenului meu si a celor care se simteau bine acolo. Fusese declarat cu o saptamina inainte unul dintre cele mai frumoase cluburi din Europa de Est. Nu stiu daca cineva are de cistigat din arderea Bamboo-ului.
Rep.: S-a vorbit despre Bamboo ca despre un loc unde se prizeaza iarba, unde se aduc femei usoare…
C.B.: Auziti? Se vorbeste mult si despre dumneavoastra, se pot vorbi multe lucruri si despre prim-ministru, se pot spune aberatii. Aveti o confirmare?
Rep.: Nu.
C.B.: Gura lumii sloboda! Fiecare spune ce doreste, dar de la a birfi pina la a fi cu adevarat asa e un mare, mare drum, iar ziaristilor le recomand sa se documenteze si sa fie motivati, ca cei care scriu prostii uita ca se poate ajunge in fata unei instante foarte usor. De ce aruncati cu noroi? Se prizeaza iarba, sint femei usoare… nu cred asa ceva.

Eu nu am fost decit de doua ori in Bamboo de la inaugurare si, daca vreti sa discutam despre prizat iarba, atunci putem spune ca nu e Bamboo-ul cap de lista.

Nu e mafia, nu sint bani negri
Rep.: S-au adus in discutie mafia italiana si banii negri.
C.B.: Aberatii! Nu stiu unde se vrea sa se ajunga si cita cerneala trebuie sa mai curga si cite goluri in anumite ziare trebuie umplute. Datorita panei de subiecte se tot scrie si se speculeaza prostii despre Bamboo. Eu ramin interzis cind vad atita rautate.
Rep.: De ce atita rautate?
C.B.: Nu ma afecteaza… Eu am intrat in acest joc fiindca prietenul meu nu stia sa se exprime nici la propriu, nici la figurat, si eu l-am ajutat ca om de imagine. Ce vreti sa va mai spun? Am tot spus ca nu e mina criminala. Am inceput sa vorbesc ca o moara stricata… Focul a izbucnit in zona vestiarului si a garderobei, era un loc vizibil. Nu cred ca a fost o mina criminala.

5 milioane de dolari au ars acolo.

Premiile lui Botezatu
Rep.: Invidie pe bani?
C.B.: Nu stiu. Presa a vazut un subiect de presa. Bamboo absorbea toti oamenii dornici de distractie, Bamboo era un loc cu care toti ne mindream. Dar presa vine la nenorociri, ca atrag, si nu vine la reusite. Daca vreau sa arat ca nu sint ghinionist, pot sa va arat ca am fost in Bali, am luat premiu, apoi in Malta, iarasi am luat premii.

Eu am satisfactiile mele, ma multumesc cu putin, nu vreau marea cu sarea si am limita in tot ce fac. E ghinionul prietenului meu. E durerea lui.
Rep.: Sa va mai aduc la cunostinta ca s-a vorbit de homosexualitatea lui Botezatu si pozitia dumneavoastra la Bamboo…
C.B.: Nu vad legatura.
Rep.: Mafia italiana adusa de Botezatu la noi…
C.B.: Cita rautate, Doamne! De ce e invidioasa lumea pe mine? Ca muncesc si am realizari? Eu imi fac bine job-ul vizavi de moda, aduc numai rezultate bune pentru mine si tara mea. Cine face asociatie cu puscaria mea nu stie adevarul! Eu am facut un arest preventiv si s-a dovedit nevinovatia mea. De ce vreti sa ma jigniti?

Eugen ISTODOR


52 vizualizari


Abonare la comentarii cu RSS

ESRI

Top 5 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version
Duminică