Postata de: Laura Florea

La data: 02 Mai 2006

Tip: Reclamatie

Cod: 5759

Trotoare pline de apa, parcari pline de apa si nemarcate, spatii verzi transformate in aleii si in locuri de adunari campenesti (gratare)

Domnule Primar,

Imi pare foarte rau ca pe langa felicitarile pe pare le meritati (dvs si echipa pe care o conduceti) din plin ptr tot ceea ce s-a intamplat in ultimul an in sectorul nostru, mai sunt si alte probleme pe care as dori sa le sesizez.

1.Trotoarul de la intersectia Brancusi si pana la statia se metrou Costin Georgian cand ploua este o balta de la un capat la altul, cetatzenii fiind obligati sa mearga pe strada.

2.Vara trecuta pe Intrarea Barsei s-a recusit asfaltarea, dar la modul cum s-a executat, jumatate din parcarea bl Y 1 este sub apa cand ploua, ptr ca strada este cu mult mai inalta decat parcarea.

Din acelas motiv apa se strange si pe portiunea de strada unde nu s-a facut asfaltarea, ceea ce face ca spatiul verde al bl Y1 sa fie transformat in alei si rupanduse gardul viu .

3. Desi am obtinut autorizatie de parcare pe locul nr. 21 eu nu stiu care este acel loc deoarece parcarea nu este marcata, iar doamna administrator nu doreste sa marcam noi locurile (m-am oferit sa fac aceasta munca si sa cumpar vopsea din banii proprii).Cand va fi marcata parcarea sa stiu si eu unde imi este locul.

4. Acest punct nici nu stiu daca este de competenta Dvs, dar am vazut ca sunteti un iubitor de frumos, ordine, disciplina si respect. In speranta ca ma veti indruma catre cei in sfera carora se incadreaza o sa o expun.

Blocul Y1 dispune de un spatiu verde minunat, caruia unu dintre locatari i-au gasit o alta destinatie -gratare, fum, muzica, iar eu locuiesc la parter la max 4 m de dezmat.

Cred ca nu mai trebuie sa va spun ca tot fumul este la mine in casa si pe langa toate astea mai sunt luata si la "misto" de vecinii mei, ba mai mult am fost amenintata ca daca nu sunt deacord cu construirea unui gratar si a unor masute, geamurile mele vor fi sparte si ca in final va trebui sa ma mut din aceest bloc daca nu accept situatia.

Rugamintea mea este aceea de a ma ajuta sa gasesc o solutie legala cu ajutorul careia sa pot impiedica construirea acelui gratar si de a-mi pastra linistea, aerul si intimitatea intre cei 4 pereti ai locuintei mele. As dori sa stiu daca exista o lege, ordonanta, ceva cu ajutorul careia sa-i pot impiedica.

Va multumesc anticipat si sa traim din ce in ce mai bine :-)

Laura Florea

www.domnuleprimar.ro