Fostul iubit al Annei Nicole Smith, fotograful Larry Birkhead sustine ca el este tatal micutei Dannielynn si este atat de increzator ca fetita ii va fi incredintata incat a inceput sa isi pregateasca casa pentru momentul in care micuta va veni sa stea impreuna cu el, informeaza people.com.

“Am inceput sa ii pregatesc camera si sunt fericit.”, a declarat Birkhead marti dupa ce a fost prezent la tribunal pentru procesul de stabilire a paternitatii fetitei lui Smith.

Intr-o sedinta particulara, judecatorul a refuzat cererea lui Larry de a-l chema pe partenerul lui Smith, Howard K Stern, in California pentru a i se face testul de paternitate. Judecatorul Curtii Superioare de Justitie, Robert Schnider, a declarat ca va reanaliza toate documentele depuse la dosar si ca va da un raspuns final la aceasta cerere pana pe data de 27 martie.

Smith a decedat la varsta de 39 de ani, pe data de 8 februarie din cauze necunoscute si a fost inmormantata in Bahamas pe 2 martie.

Mai multi barbati sustin ca ar putea fi parintii lui Dannielynn, care va mosteni cateva zeci de milioane de dolari din averea fostului sot al Annei Nicole Smith, bilionarul J. Howard Marshal II.

La o conferinta de presa tinuta marti, avocatii care se ocupa de cazul Birkhead si Stern, care se lupta pentru paternitatea fetitei, au declarat ca au existat cateva discutii in particular in Bahamas in vederea ajungerii la o intelegere, insa Birkhead a declarat: “Fiica mea nu este de vanzare.

Singurele discutii pe care le-am avut acolo au fost referitoare la faptul ca se va face testul ADN.”.

Fotograful a mai adaugat ca a fost foarte fericit ca a putut sa petreaca putin timp cu Dannielynn in Bahamas, unde judecatorii au decis sa ramana pana cand se va da un verdict in cazul paternitatii.

“A fost unul dintre cele mai minunate momente din viata mea”, a declarat Larry. “A fost ceva magic.”.

Stern, care apare ca tatal micutei pe certificatul de nastere, a spus ca el nu ar trebui sa faca niciun test. Avocatul sau, James Neavitt, a declarat: “Howard K. Stern este tatal lui Dannielynn pana cand unul din cei 12 sau nu stiu cati alti barbati care cred ca ar putea fi tatal fetitei, va demonstra acest lucru.”