Bulevardul Barbu Vacarescu
Foto: Sky Tower

Noul cartier general al companiilor IT&C din Romania

de Smile Media
Vineri, 7 Mar 2014 Sky Tower
In urmatorii doi ani nordul Bucurestiului ar putea deveni principala zona de IT si telecomunicatii din Romania. Pipera, Barbu Vacarescu sau Floreasca au devenit treptat zone de interes pentru companiile mari care si-au mutat birourile si sediile centrale aici. Nume cunoscute precum Sony, HP, Oracle, IBM sau Gecad isi desfasoara activitatea in nordul Capitalei, iar expansiunea continua pentru ca aici sunt cele mai multe parcuri de business. Potrivit celui mai recent studiu Jones Lang LaSalle, gradul de neocupare în zona Floreasca-Barbu Vacarescu este de 19,9%. (Articol webPR)
Sky Tower
Foto: Sky Tower

Cea mai inalta cladire din Romania deschisa pentru public

de Smile Media
Marţi, 20 Aug 2013 Sky Tower
De cateva saptamani, SkyTower si-a deschis portile pentru publicul larg. Timp de aproape 2 luni, pana la sfarsitul lui septembrie, bucurestenii pot urca la etajul 34 al cladirii pentru a vedea orasul de sus. Incepand cu 9 August 2013, in fiecare zi de vineri, intre orele 11.00 si 18.00, oricine are sansa sa urce in cea mai inalta cladire din Romania. Vizitatorilor li s-a pregatit un etaj intreg dedicat artei, cu telescoape pentru observarea principalelor atractii ale orasului. Odata ajunsi in SkyTower, acestia isi vor putea face fotografii in cel mai inalt loc din Bucuresti si pot lasa mesaje pe care niste baloane le vor purta in zbor deasupra orasului la finalul seriei de evenimente SkyTower Open Doors. (Articol webPR)

O noua linie a orizontului deasupra Capitalei

de Smile Media
Luni, 25 Feb 2013 Sky Tower

Bucurestiul a cunoscut multe perioade in care si-a schimbat fata. Dupa 1806, odata cu formarea unei noi structuri administrative au fost reparate strazile, s-au pus bazele retelei publice de iluminat, au fost construite cladiri ca Hanul lui Manuc (1808), spitalul Filantropia (1812) sau Teatrul National (1852). Ultimele decenii ale secolului al XIX-lea si inceputul secolului XX, au completat bogatia urbanistica a Bucurestiului cu alte cladiri monumentale realizate de arhitecti straini si de arhitecti romani care au studiat in Franta. (Articol webPR)

Nivelul livrarilor de cladiri de birouri cu 25% mai mare in 2013

de Smile Media
Miercuri, 20 Feb 2013 Sky Tower

Stocul total de birouri din Capitala a ajuns la 2,2 milione de mp, in care se includ cladirile de clasa A si B. In ultimul trimestru al anului trecut au fost livrate doua cladiri de birouri care au adaugat numarului total de spatii livrate in 2012 aproximativ 19,000 mp, arata ultimul raport publicat de CBRE privind trimestrul patru al anului 2012.(Articol webPR.ro)
SkyTower
Foto: Sky Tower

Bilantul pietei bucurestene de birouri in 2012

de SmileMedia
Joi, 31 Ian 2013 Sky Tower
Anul 2012 a fost marcat de o crestere a stocului disponibil pe piata de birouri din Bucuresti si de o scadere temperata a cererii. Chiar si sub auspiciul crizei economice, in Capitala exista proiecte care au reusit sa se finalizeze si isi asteapta chiriasii. Daca la inceputul anului trecut cererea pentru spatii de biroruri era mai mare cu 42% fata de trimestrele anterioare, finalul lui 2012 a adus o cerere mai scazuta dupa ce stocul s-a marit considerabil odata cu finalizarea unor noi cladiri de birouri. (Articol webPR)
SkyTower Business
Foto: Sky Tower

Bucuresti,  cea mai ieftina piata de birouri din Europa si in 2013

de SmileMedia
Miercuri, 30 Ian 2013 Sky Tower
Bucurestiul ramane si anul acesta in topul celor mai ieftine capitale europene, din perspectiva costurilor de ocupare a birourilor pentru un post de lucru. Pe locul doi se afla Budapesta, urmata de Talin, Vilnius si Riga, potrivit unui studiu DTZ, care a analizat 34 de piete imobiliare din Europa. De cealata parte, topul celor mai scumpe piete dupa costul de ocupare a birourilor pe un post de lucru include Oslo, Paris, Zurich, Geneva si Londra, potrivit aceluiasi studiu. (Articol webPR)
SkyTower Business
Foto: Sky Tower

Unde se muta businessul in Romania?

de G.G.
Joi, 20 Dec 2012 Sky Tower
SkyTower, turnul de pe Barbu Vacarescu a intrat in ultima etapa a constructiei. Finisajele interioare sunt aproape gata, iar primii chiriasi isi vor prelua spatiile la 1 Decembrie anul acesta. Constructorii au reusit sa ridice cladirea de 137 de metri inaltime si 37 de etaje intr-un timp record, in conditiile in care durata medie de constructie a unui etaj a fost de 5 zile. (Articol webPR)
SkyTower
Foto: Sky Tower

2012 - inceputul erei zgarie-norilor in Romania

de G.G.
Joi, 13 Dec 2012 Sky Tower
Perioada de criza nu a impiedicat unele proiecte imobiliare sa ajunga la bun sfarsit. E drept ca sunt putine, insa Bucurestiul este orasul care se bucura de proiecte indraznete printre care si cea mai inalta structura civila din Romania. SkyTower are 137 m inaltime si 37 de etaje si detine supermatia in acest moment in topul celor mai inalte cladiri din tara. (Articol webPR)
SkyTower
Foto: Sky Tower

Competitie din ce in ce mai mare pe piata de birouri din Capitala

de G.G.
Marţi, 27 Nov 2012 Sky Tower
Piata de birouri din Bucuresti isi mentine rata de neocupare la 17,5 %, arata ultimul raport timestrial publicat de Colliers International. Discrepante mari sunt insa in zona de nord, unde rata de neocupare in Pipera este de peste 50% fata de Floreasca-Barbu Vacarescu care ajunge la 3% rata de neocupare. Stocul de spatii disponibile din zona Barbu Vacarescu-Floreasca este de 123.800 mp, in timp ce in Pipera este de 190.000 mp. In Floreasca se afla si unul dintre cele mai mari proiecte imobiliare finalizate anul acesta. (Articol webPR)
SkyBar
Foto: Sky Tower

Bucurestiul va avea un restaurant "printre nori"

de G.G.
Marţi, 20 Nov 2012 Sky Tower
La jumatatea lunii iulie in Bucuresti a fost finalizata structura celei mai inalte cladiri din Romania. SkyTower are inaltimea de 137 de metri si 37 de etaje si si-a adjudecat pozitia de cea mai inalta constructie din tara. In prezent, se fac finisajele in interiorul cladirii care la sfarsit de an va fi predata primilor chiriasi. Desi este o cladire de birouri, turnul de pe Bulevardul Barbu Vacarescu va avea primul restaurant din Bucuresti aflat “printre nori”, la o inaltime de peste 130 de metri. (Articol webPR)
SkyTower Bucuresti- noapte
Foto: Sky Tower

Un cartier “La Defense” in Micul Paris

de Smile Media
Joi, 15 Nov 2012 Sky Tower
Daca Parisul are cunoscutul cartier cu zgarie-nori La Defense, considerat cel mai mare centru de afaceri din Europa, si in Bucuresti se contureaza la o scara mai mica un nou pol al afacerilor autohtone. Bulevardul Barbu Vacarescu din Capitala este o zona care se extinde rapid, iar constructiile care se dezvolta aici incep sa dea forma unui “La Defense“ local – un cartier cu multe cladiri moderne de birouri, constructii din sticla, otel si beton, cu spatii largi destinate marilor companii.(Articol webPR)
Intrarea principala SkyTower
Foto: Sky Tower

Chiriile pentru spatii de birouri au crescut in Bucuresti

de G.G.
Marţi, 25 Sept 2012 Sky Tower
Pe fondul unei cereri in crestere a spatiilor de birouri, Bucurestiul se afla printre capitalele europene unde chiriile pentru astfel de spatii au inregistrat usoare majorari in primul semestru al acestui an, arata un raport realizat de compania de consultanta DTZ Echiniox. "Pentru tarile din Europa Centrala si de Est se preconizeaza o crestere relativ solida a PIB, in jur de 3,8%, pentru intervalul cuprins intre 2012-2016", a declarat, intr-un comunicat, Karine Wookford, Global Head of Occupier Research in cadrul DTZ. In acest context, prognozele arata o usoara revenire a pietei de birouri pentru urmatoarea perioada. (Articol webPR)
SkyTower_ 4
Foto: Sky Tower

Cum va arata cea mai inalta cladire din Romania in interior?

de Smile Media
Marţi, 18 Sept 2012 Sky Tower
Sky Tower, cea mai inalta cladire din Romania se apropie de finalizare. Dupa ce in mai putin de un an structura a fost ridicata acum se lucreaza intens la finisajele interioare. Cladirea destinata spatiilor de birouri, are o inaltime de 137 de metri si 37 de etaje. (Articol webPR)

INFOGRAFIC SkyTower - cea mai inalta cladire din Bucuresti, in cifre

de Constantin Barbu Smile Media
Marţi, 11 Sept 2012 Sky Tower

Pentru SkyTower, cea mai importanta cifra pare sa fie inaltimea - 137 de metri, dar puterea cifrelor continua: 17.250 de metri patrati de ferestre, asta inseamna doua terenuri si jumatate de fotbal. Pentru constructie s-au folosit 4400 de kilometri de bare de otel, suficienti pentru a inconjura toate granitele tarii, 12.000 de corpuri de iluminat, 50.000 de metri cubi de beton. Acestea sunt cateva dintre cifrele record ale mega-contructiei Sky Tower. (Articol webPR)
  • Intra in articol pentru a vedea cele mai importante date despre constructia celui mai inalt turn de birouri din Bucuresti
SkyTower
Foto: Sky Tower

De la Fabrica de caramida la cea mai inalta cladire din Romania

de G.G.
Miercuri, 22 Aug 2012 Sky Tower
Partea de Nord a Bucurestiului a fost dintotdeauna o zona industrializata, in dezvoltare, care insa a avut, din nefericire, perioade de stagnare dupa Revolutie. In anii comunismului aici isi gaseau locul fabrici si intreprinderi care dupa 1989 au fost lasate in paragina. In ultimii zece ani peisajul s-a schimbat, iar locul fabricilor socialiste a fost luat de noile cladiri de birouri in care marile corporatii isi desfasoara activitatea. Un exemplu ar fi pe Bulevardul Barbu Vacarescu, unde, potrivit unui ghid al Bucureştiului din 1934, functiona o Fabrica de caramida. (Articol webPR)
SkyTower
Foto: Sky Tower

Bucurestiul are oficial cea mai inalta cladire din Romania

de G.G.
Marţi, 24 Iul 2012 Sky Tower
Sky Tower a ajuns la finalizarea structurii, fiind oficial cea mai inalta cladire din tara cu o inaltime de 137 metri. In prezent, se monteaza fatadele etajelor superioare, iar in interior se fac finisajele. Clădirea va fi data in folosinta spre finalul acestui an. Localizat in apropierea statiei de metrou Aurel Vlaicu, Sky Tower este detinut de Raiffeisen Property International si a fost construit pe terenul de 4 hectare al fostei Fabrici de Elemente pentru Automatizari.(Articol webPR)
SkyTower
Foto: Sky Tower

Productivitate crescuta intr-un mediu „green”

de G.G.
Marţi, 17 Iul 2012 Sky Tower
Intr-un moment in care la nivel global discutiile despre protectia mediului continua sa nasca dezbateri, in domeniul constructiilor se fac pasi repezi pentru crearea unor cladiri cat mai prietenoase cu mediul. Romania incearca sa ajunga din urma statele occidentale care au implementat de ani buni sisteme pentru eficientizarea si reducerea consumului de energie. (Articol webPR)
FOTOGALERIE SkyTower

FOTOGALERIE Orasul vazut de sus

de G.G. & C.B.
Joi, 12 Iul 2012 Sky Tower
Oficial cea mai inalta cladire din Romania, SkyTower se apropie de finalizare. Constructia ultimului etaj s-a terminat, iar turnul are acum o inaltime de 137 de metri si 37 de etaje. (Articol webPR)
Cladirea SkyTower
Foto: Sky Tower

Savoarea unei experiente unice

de G.G. Smile Media
Vineri, 29 Iun 2012 Sky Tower
De multe ori, cladirile, in special cele de birouri, sunt doar atat, cladiri. Sticla, beton, otel, spatii compartimentate etc. Provocarea apare atunci cand vrei sa iesi din tipar. Cand vrei sa creezi nu doar un spatiu de munca, ci o experienta a unui mod de a munci. Cand vrei ca, de la planuri si pana la ultimul element de finisare, acea cladire sa transmita senzatia unei experiente agreabile, pe care vrei sa o traiesti din nou. Sa dea un sentiment de bine celor care utilizeaza spatiul respectiv, un sentiment de a fi la locul potrivit. SkyTower si-a propus sa fie un astfel de loc. (Articol webPR)
Panorama Bucuresti
Foto: Smile Media

Inceputul unei noi ere in Romania

de G.G. Smile Media
Luni, 25 Iun 2012 Sky Tower
“Proiectul creeaza un precedent, un model de urmat. Este un concept pionier, atat la nivel de design si arhitectura, cat si la nivel de solutii tehnice, executie sau facilitati. Este deja un punct de referinta pentru Bucuresti si probabil va ramane pentru mult timp. Un astfel de proiect indraznet, care beneficiaza de notorietatea proprietarului si modul incredibil in care constructorul reuseste sa avanseze cu lucrarile si noutatile tehnice incorporate, nu poate fi decat unul de succes” – Victor Rachita, Account Manager Office Agency in cadrul CBRE Romania. (Articol webPR)

Top 10 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.powered by
developed by