La jumatatea lunii iulie in Bucuresti a fost finalizata structura celei mai inalte cladiri din Romania. SkyTower are inaltimea de 137 de metri si 37 de etaje si si-a adjudecat pozitia de cea mai inalta constructie din tara. In prezent, se fac finisajele in interiorul cladirii care la sfarsit de an va fi predata primilor chiriasi. Desi este o cladire de birouri, turnul de pe Bulevardul Barbu Vacarescu va avea primul restaurant din Bucuresti aflat “printre nori”, la o inaltime de peste 130 de metri. (Articol webPR)

SkyBarFoto: Sky Tower

La ultimele doua etaje ale cladirii va fi amenajat un SkyBar cu o panorama unica asupra intregii Capitale. In Bucuresti sunt doar cateva restaurante amplasate la zeci de metri inaltime, la ultimul etaj al unor cladiri de birouri sau hoteluri.

Restaurantul aflat pe cel mai inalt acoperis al Bucurestiului va fi amenajat pe doua niveluri de unde va exista vizibilitate la 360 de grade. Skybarul are o suprafata inchiriabila de 1,200 mp, iar dimineata, in zilelele senine, inspre nord se pot observa crestele muntilor. Lacul Floreasca si verdele copacilor aduc culoare in tabloul urban care se contureaza prvind de sus din turnul de sticla. Totul se transforma insa odata cu apusul soarelui. Pe timpul noptii privelistea se schimba intr-un adevarat spectacol de lumini. Restaurantul de deasupra Bucurestiului va fi deschis publicului larg si va avea un design futurist, iar chiriasii turnului vor fi, desigur, cei mai avantajati.

Sky Tower e localizat intre doua artere importante ale Capitalei, Calea Floreasca si Bulevardul Barbu Vacarescu, iar locatia indeplineste toate criteriile necesare pentru amplasarea unui bussines modern. Zona se bucura de o infrastructura bine pusa la punct, acces usor la transportul public si de imprejurimile verzi ale Lacului Floreasca.