O femeie a injunghiat un barbat, duminica, pe o banca din zona Pietei Universitatii, aceasta fiind surprinsa de o patrula de jandarmi, care a chemat ambulanta pentru a-i acordat ingrijiri medicale, agresoarea fiind dusa la politie pentru continuarea cercetarilor, informeaza Jandarmeria Capitalei, citata de Mediafax.

O patrula a Jandarmeriei Capitalei care se afla la Piata Universitatii a observat, in jurul orei 17.00, in zona fantanilor, ca o femeie aflata pe o banca a scos un cutit si l-a injunghiat pe barbatul de langa ea.

Jandarmii au intervenit, i-au acordat primul ajutor ranitului si au solicitat o ambulanta.

Femeia, in varsta de aproximativ 50 de ani, fara ocupatie, le-a spus jandarmilor ca, pe fondul unor neintelegeri cu victima si din cauza limbajului acesteia, a scos un cutit pe care il avea asupra sa si l-a injunghiat, arata Jandarmeria Capitalei, intr-un comunicat de presa.

Jandarmii au intocmit acte de constatare pentru infractiunea de vatamare corporala si au dus-o pe femeie la politie pentru continuarea cercetarilor. Aceasta risca o pedeapsa intre sase luni si cinci ani de inchisoare.