Ramai cu mine, cel de-al doilea serial original produs de HBO Europe in Romania, apare pe micile ecrane incepand cu data de 1 decembrie.

Ramai cu mine este un serial intens si emotionant, care urmareste relatiile complexe dintre oameni si incercarile lor de a se cunoaste pe sine si pe cei din jur. Intr-un oras dinamic si plin de culoare, opt tineri singuri cauta dragostea, prietenia si, in principal, incearca sa se descopere pe sine.

In rolurile principale apar Iulia Lumanare (Caravana cinematografica), Aureliu Surulescu (Return of the Living Dead), Monica Ciuta (Summer Tango), Andi Vasluianu (Despre oameni si melci), Cosmina Stratan (Dupa dealuri), Antonia Ionescu Micu (Eminem vs. Eminem), Lucian Ifrim (Evadarea), Andreea Gheorghe. Din distributia serialului mai fac parte: Natasa Raab, Nicole Dutu, Nicodim Ungureanu si Stela Popescu. Pe langa actorii romani, in serial apare si William Hope, actor canadian cunoscut pentru rolul locotenentului Gorman din filmul Aliens.

Filmarile pentru serialul care va avea premiera pe 1 decembrie la HBO au durat 11 saptamani si s-au desfasurat în 57 de locatii, aflate, in mare parte, in Bucuresti. La filmari au participat 70 de actori si peste 600 de figuranti si au fost folosite peste 400 de costume. Cele 13 episoade ale serialului propun o noua perspectiva asupra orasului si sunt menite sa arate o imagine vie, optimista si frumoasa a Bucurestiului.

Regia serialului Ramai cu mine este semnata de Constantin Popescu (In deriva, Principii de viata, Portretul luptatorului la tinerete) si Mihai Bauman (Clanu’ Spranceana, Narcisa salbatica). Din spatele camerelor de filmat s-a asigurat de bunul mers al lucrurilor directorul de imagine Liviu Marghidan (Tatal Fantoma, Amintiri din Epoca de Aur 1 - Tovarasi, frumoasa e viata!, Medalia de onoare).

Pe 1 decembrie, HBO va difuza in premiera si exclusivitate primele 2 episoade din cele 13 ale noului serial “Ramai cu mine”, de la ora 20:00.