Mihaela Baba: s-a nascut la 9 august 1965 in Urlati. In baza de date a urmaritilor general figureaza cu domiciliul in Ploiesti. Are mandat de executare a pedepsei cu inchisoarea pentru prostitutie si proxenetism;

Ana Ionita, fosta Teaciuc: are 32 de ani, s-a nascut la Darmanesti, dar locuieste la Ploiesti. Conform Politiei, a fost condamnata la 2 ani de inchisoare pentru prostitutie si proxenetism, activitate din care a obtinut suma de 40.000 de marci germane.

Mihaela Balescu: este din Busteni si s-a nascut pe 27 octombrie 1969. Ea are un mandat de arestare preventiva pentru fals, respectiv acordare de credite in mod ilegal.

Rodica Mihaela Juganaru: are 40 de ani si a fost condamnata la 3 ani de inchisoare pentru delapidare. In cursul anului 2000 in calitate de administrator vinzari, si-a insusit suma de 992.903.000 ROL, iar pentru justificare a intocmit in fals registrele de casa.

Paula Monica Plazzota: este celebra, fiind data in urmarire internationala, stiindu-se despre ea ca s-ar putea afla in Marea Britanie. La 3 august a implinit 36 de ani si are pe numele sau un mandat de arestare preventiva pentru fals. Daca va fi prinsa si adusa in fata instantei, iar judecatorii o vor gasi vinovata, ar putea primi o pedeapsa de la 6 luni la 5 ani de inchisoare.

Monica Plazzota este acuzata ca in calitate de administrator de cont BRD, filiala Sinaia, in perioada iunie 1994 - iulie1996 (cind avea 26 de ani) in complicitate cu alte persoane, a pagubit BRD cu peste 75 de miliarde de lei vechi.

Maria Petrescu: are 41 de ani si ca semnalment o alunita in partea inferioara a obrazului drept, adica poate atrage usor privirile vreunui politist. Femeia are pe numele ei un mandat de arestare preventiva pentru evaziune fiscala. Ea este acuzata ca, in perioada ianuarie 2000 - aprilie 2001, conform intelegerii avute cu celebrul Severin Tcaciuc, au vindut catre o firma a acestuia cantitati importante de solventi si combustibili, de fiecare data intocmind facturi false.

Georgeta Manolache: este din Ceptura, dar are domiciliul in Ploiesti. A fost condamnata la 3 ani de inchisoare pentru fals, uz de fals si delapidare.

Maria Petrovics: are 46 de ani si a fost condamnata la 2 ani si 4 luni pentru evaziune fiscala.

Cornelia Turcu: este ploiesteanca de origine si, desi are domiciliul la Craiova, se stie ca multi urmariti cauta sa se ascunda prin locurile in care au copilarit si pe unde mai are rude. Nascuta in septembrie 1952, Cornelia Turcu este singura dintre urmaritele general din Prahova careia ii sint date semnalmentele: inaltime 1,60 - 1,65 m, ochi albastri, par blond, atletica, fata rotunda.

Ea poseda doua mandate de executare a pedepsei cu inchisoarea pentru inselaciune, primind in total 6 ani.

Elena Marylene Botezatu: fosta directoare a Rafinariei Astra Ploiesti, are mandat de arestare preventiva pentru fals. De asemenea, pe numele ei mai este emis un mandat pentru abuz in serviciu si instigare la fals, cu un prejudiciu de peste 63 de miliarde ROL.

Venus Dumitru, fosta Ilie: a fost condamnata la 2 ani si 6 luni pentru abandon de familie. In martie, mama denaturata a implinit 32 de ani.

Elena Tudor: este cea mai tinara din topul nostru; are 20 de ani, dar virsta nu a oprit- o sa comita o tilharie si sa incalce regimul armelor si munitiilor. Pe 22 martie 2004, cu o arma de foc detinuta ilegal, l-a amenintat pe casierul unei case de schimb valutar din Ploiesti pentru a-l constringe sa-i dea toti banii din incasari. Pentru aceste fapte, Elena Tudor are de ispasit 1 an si 9 luni de inchisoare.

Portretul robot

Frumoase si periculoase, unele. Altele, tinere si dure. Si nu in ultimul rind, citeva in virsta, dar viclene. Cu toate se ascund. Politia le cauta dupa niste fotografii vechi, singurele dupa care mai pot fi prinse. Dar nu trebuie uitat faptul ca o femeie isi doreste tot timpul sa fie frumoasa, iar acest lucru le-ar putea fi ..."fatal". Asa ca, baieti, fiti cu ochii pe ele!