Vestea ca impotriva dusmanului sau declarat, deputatul democrat Stelian Dutu, a fost inceputa urmarirea penala, nu l-a umplut de fericire maxima pe actualul presedinte al Consiliului Judetean Constanta, Nicusor Constantinescu.

Desi tocmai el fost cel care a sesizat procurorii anticoruptie cu privire la neregulile din cadrul privatizarii RAJA, Nicusor Constantinescu are o nemultumire: "verdictul” in acest dosar a venit relativ tarziu! „Pai de doi ani de zile tot spun despre cazul acesta, fac reclamatii, si de-abia acum...

In fine, astept ca justitia sa faca dreptate”, a spus Nicusor Constantinescu. Presedintele CJC a mai tinut sa adauge ca, in cazul privatizarii RAJA, dar nu numai, "Stelian Dutu a furat de mana cu Jonathan Scheele, ca si pe asta l-au dat afara tot pentru fraude de la Comisia Europeana”.

Tot presedintele CJC a tinut sa mai precizeze ca „si in cazul ISPA, in care ne-a venit si o hartie de la Comisia Europeana, in care ni se spune ca este suspendat proiectul, Dutu a comis o serie de nereguli”. "De exemplu, pe doamna Armeanu, sotia lui Cezar Armeanu, a pus-o Stelian Dutu sa semneze, in locul lui, pe santier, dispozitia de consultanta.

Pe santier! Pai asa se semneaza o consultanta? Iar banii au fost apoi transferati in conturile lui Dutu!”, a mai afirmat Nicusor Constantinescu. Din pacate, nici in fata acestor noi acuzatii, dar nici vizavi de dosarului privatizarii RAJA, deputatul democrat Stelian Dutu nu a putut fi contactat pentru lamuriri.