Sambata, in jurul orei 16,00, la iesirea din statia Peco "Oltenia International”, de pe bulevardul Calea lui Traian, din Ramnicu Valcea, administratorul societatii "Diana”, Dumitru Craciunescu (48 ani), nu s-a asigurat la intrarea in soseaua principala trecand peste marcajul simplu, in carosabil si efectuand viraj la stanga.

Neacordand prioritate, a lovit taxi-ul marca KIA, condus regulamentar dinspre Pitesti catre Sibiu, de Vasile Iordache (48 ani), din Ramnicu Valcea. Din lovitura puternica dintre cele doua masini, taxiul a fost “catapultat” pe sensul opus de mers, lovindu-se de un Daewoo Matiz, condus regulamentar de un sofer de 35 de ani, din Poiana Mare-Dolj.

Din aceeasi coliziune, Audi A 6 apartinand patronului Dianei, a lovit o Toyota, cu numere straine, ce se afla parcata regulamentar in afara partii carosabile si apoi a lovit o fetita de noua ani, aflata langa autoturism.

Din carambolul celor patru masini, au fost raniti sotii Gradinaru, din Matiz (sotul aflat la volan si sotia sa) dar si Maria Mazarache, copila de noua ani, aflata in afara partii carosabile.