Un cumplit accident rutier s-a produs ieri pe DN1, in localitatea Pucheni. O persoana a decedat si alte doua au fost internate in spital in stare grava, dupa ce un autoturism de teren de lux - Toyota Land Cruiser- a intrat pe contrasens si s-a ciocnit frontal cu un autoturism Dacia al carui sofer circula regulamentar.

Jeep-ul, condus de Lucian Teodor Andrei (18 ani), se deplasa pe banda a doua a soselei. La un moment dat, soferul acestuia a pierdut controlul volanului, masina intrand pe contrasens, pe prima banda a sensului Ploiesti-Bucuresti. Masina de lux s-a “proptit” intr-o Dacia Break, aceasta din urma fiind condusa regulamentar de Lucian Catalin Ion (37 de ani).

In urma impactului, autoturismul de teren a fost proiectat in aer mai multi metri. In acest timp pasagerul care se afla pe unul din locurile din spate ale Jeep-ului, Cateliu Petre (51 de ani) a fost aruncat din masina. Odata ajuns pe pamant, Petre a fost strivit de masina care s-a prabusit peste el. Acesta a decedat pe loc.

In accident a mai fost ranit pasagerul din dreapta fata din autoturismul de teren, Lucian Dumitrescu (30 de ani) din Bucuresti, dar si soferul din autoturismul care circula regulamentar, in varsta de 37 de ani, din comuna Gorgota.

Ranitii au fost stabilizati de medicii de la Serviciul de Ambulanta si transportati la Spitalul Judetean din Ploiesti, unde au ramas internati cu multiple fracturi si traumatisme. Politistii au declansat o ancheta, iar daca va fi gasit vinovat, soferul autoturismului de teren ar putea fi cercetat pentru ucidere si vatamare din culpa.