Conducerea FCU Poli Timisoara au decis sa schimbe numele echipei de fotbal. Decizia patronatului clubului, in fruntea caruia se afla Marian Iancu, a venit in urma unei hotarari luate de Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS).

Mai precis este vorba de o hotarare luata de Comisia pentru Statutului Jucatorului (CSJ), care a anuntat ca va pune in executare decizia TAS, obligand formatia FCU Poli Timisoara sa-si schimbe numele si sa plateasca echipei FC Politehnica Timisoara, patronata de Claudio Zambon, o suma de nu mai putin de 100.000 de euro.

Magistratii iau dat, astfel, dreptate italianului in procesul de litigiu privind palmaresul echiei pe care acest o conduce.

Iancu se supune hotararii TAS

In sentinta data de magistrati se mai preciza ca in cazul in care conducerea FCU Poli nu isi va schimba numele shi nu-i va plati daunele lui Zambon, Romania risca inclusive eliminarea din competitiile internationale.

Dupa ce initial Iancu a refuzat sa puna in aplicare hotararea luata de TAS, in aceasta saptamana el a afirmat presei ca va plati cei 100.000 de euro, iar iar in numele Politehnica si Timisoara va mai fi introdusa o titulatura pentru a face diferenta intre cele doua echipe.