Politistii mehedinteni au de rezolvat un caz destul de bizar, in care incearca sa identifice persoana care a postat pe site-ul www. Youtube.com un mesaj de instigare la omor, insotit de o poza. Acesta este indreptat impotriva unui adolescent din Drobeta Turnu-Severin.

Mesajul suna astfel: “Asta e din Severin si il cheama Nicu Dinisoara. Invata in liceul «Decebal». Dupa cum vedeti, titlul ales de mine este «ar trebui sa il omorati, dar e cam brutal, atunci as vrea macar sa intre in spital».

Deci cel care va posta primul un film cu asta in timp ce il bateti si, la final, sa fie sange, va primi din partea mea 10 dolari Vodafone, intr-o zi 4 dolari, in urmatoarea 4 dolari si in a treia 2 dolari. Nu glumesc deloc, as da orice sa il vad pe asta batut o data pentru totdeauna. Va astept”.

Chipul din fotografie seamana cu cea a unui tanar din Severin, dar al carui nume difera de cel din mesaj si care sustine ca nu are dusmani. Acesta a declarat pentru presa locala ca exista mici diferente intre poza postata pe Youtube si el, mai precis sprancenele si buzele. El a mai adaugat ca vrea ca cel care este autorul mesajului sa plateasca pentru gestul sau