ADMINISTRATIV

Aradul si Timisul ingroapa rivalitatile. Consilierii locali ai celor mai mari orase din vestul Romaniei vor sa renunte la rivalitatile dintre cele doua orase si sa promoveze proiecte comune.

Consilierii locali timisoreni cred ca principalele probleme pe care trebuie sa le rezolve sunt cele de infrastructrura.

Intalnirea celor doua consilii locale are loc la initiativa aradenilor, iar timisorenii i-au invitat in 3 august, chiar de ziua orasului, pentru a tine impreuna o sedinta festiva. EvZ Vest

ADP Timis a ramas cu bugetul neaprobat. Societatea care intretine si amenajeaza parcarile din oras nu mai poate sa faca investitii dupa votul dat de consilierii locali in sedinta de ieri.

Cu toate acestea, directorul ADP, taranistul Liviu Barbu, a primit vestea cu zambetul pe buze. "Nu se intampla nimic, investitiile merg mai departe.

Ceea ceau facut ei (consilierii, n.r.) este in avantajul meu. Ei nu stiu legislatia si nici nu le spun, ca doar nu o sa ma desconspir lor", a spus Barbu. Romania Libera

Conturile Primariei Arad, luate la puricat. Executarea silita a Primariei Arad in cazul terenului din vecinatatea CET, revendicat de Ilie Lupan, a fost amanata de Tribunal.

Infatisarea a avut loc marti, iar instanta a decis amanarea validarii popririi pe conturile Primariei.

Motivul invocat de judecator este legat de faptul ca instanta vrea sa stie daca cele 1,6 milioane de euro, valoarea terenului de langa CET, revendicat si castigat in instanta de catre aradean, se gasesc in bugetul local. Arad Online

ECONOMIC

Caravana joburilor la Arad. Aradenii vor avea ocazia sa isi gaseasca un loc de munca prin intermediul reprezentantiilor Trenkwalder Sobis, care vor organiza o caravana in judet.

Orarul caravanei: 4 august Lipova, 6 august Arad - Ziridava, 7 august Arad - UTA. Arad Online

Berea Timisoreana si-a dublat vanzarile. URSUS Breweries, subsidiara a SABMiller plc, a inregistrat o crestere de peste 50% a volumului de vanzari, in primul trimestru al exercitiului financiar curent (aprilie - iunie 2007), comparativ cu perioada similara a anului precedent.

Rezultatele au fost determinate de performantele deosebite ale marcilor din portofoliul URSUS Breweries. Ziua de Vest