Surse din conducerea PDL au declarat pentru HotNews.ro ca Liviu Negoita a anuntat conducerea PDL ca renunta la sefia PDL Bucuresti. Aceleasi surse sustin ca locul acestuia ar putea fi preluat de Elena Udrea pana la alegerile interne din toamna. Anuntul oficial privind demisia sa va fi facut in curand, cel mai probabil sambata. Liviu Negoita nu a putut fi contactat pana la publicarea informatiei. Elena Udrea neaga informatia. "Alegerile pentru organizatii au fost suspendate pana in toamna. Nu am cunostiinta de o astfel de informatie", a transmis Udrea prin consilierul personal.

Sursele citate sustin ca Negoita ar fi anuntat liderii PDL ca nu mai poate indeplini functia de presedinte la PDL Bucuresti si ca pe viitor nu vrea sa candideze la primaria Capitalei. Negoita ar fi informat colegii de partid ca sanatatea sa este precara si nu mai poate indeplini functia de presedinte al organizatiei Bucuresti.

Elena Udrea nega informatia ca ar putea prelua interimatul la PDL Bucuresti. Prin consilierul personal, Udrea a transmis ca nu are cunostinta de o astfel de informatie iar alegerile interne au fost amanate pana in toamna.

Liviu Negoita este vicepresedinte in Biroul Permanent National al PDL si, totodata, presedinte al organizatiei PDL Bucuresti. In noiembrie 2009, Negoita a fost desemnat premier de catre presedintele Traian Basescu dupa ce Parlamentul nu a validat guvernul format de Lucian Croitoru. Negoita a renuntat la nominalizare si guvernul a fost condus interimar pana dupa alegerile prezidentiale.