Secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, a afirmat luni ca nu a vazut filmul in care Mircea Geoana si-ar insusi 5.000 de euro din donatiile pentru campanie. "Sa-l vad mai intai", a spus Dragnea, adaugand insa ca "pare ca suntem la Cannes". La randul sau, presedintele Consiliului National al PSD, Adrian Nastase, a afirmat ca nu a vazut inregistrarea, care a fost postata pe Internet.

Intrebat daca atunci cand se fac donatii la partid se dau chitante, Nastase a spus ca este "important sa-l intrebati pe cel care se ocupa cu administrarea acestor chestiuni la PSD, care va va da toate detaliile".

Nastase a spus ca "este greu sa vorbeasca despre film" deoarece nu l-a vazut si "nu-l intereseaza", fiind "chestiuni pe care le dezaprob in totalitate. Am fi intelepti cu totii daca n-am mai da atentie unor astfel de murdarii".

Liderul deputatilor social-democrati, Viorel Hrebenciuc, a declarat ca donatiile la partid se fac "ca la americani", ca nu exista o suma impusa si ca "fiecare da dupa posibilitati".

Presedintele PSD Bucuresti, Marian Vanghelie, a spus ca filmul este trucat: "sunt chestii trucate. M-am uitat si eu un pic in masina. Sunt niste lucruri aranjate, puse cap in cap, in momentul in care se vine cu banii se focuseaza si se vine special cu bani de 50.000. Hai sa fim seriosi!".