Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Stefanescu, a transmis o declaratie de presa ca urmare a audierii de catre DNA a vicepremierului Sevil Shhaideh in calitate de suspect, in care sustine ca actiunea este de fapt o "ultima zvacnire" in batalia impotriva PSD si Liviu Dragnea a lui George Maior, "in echipa cu Coldea, Kovesi si recent grupul Ponta".

Codrin StefanescuFoto: AGERPRES

Redam declaratia lui Stefanescu, transmisa de biroul de presa al PSD:

"Suntem pur si simplu stupefiati! In plin scandal national ce are ca subiect abuzurile statului paralel, sustinut de inregistrari, filmari, declaratii incendiare din interior, scandal care este preluat pana si de presa internationala, ramasitele fostului binom, in loc sa-si prezinte in bloc demisiile de urgenta, continua batalia nu numai impotriva PSD si a lui Liviu Dragnea, ci pur si simplu impotriva romanilor care au votat pentru o schimbare totala de paradigma, pentru drepturi, libertati fundamentale, stoparea abuzurilor, pentru a nu mai exista frica si nu in ultimul rand pentru asanarea institutiilor statului.

Pentru ca exista tot mai multe informatii ca ramasitele binomului ce se simt amenintate de campania de curatare a sistemului, declansata de PSD, actioneaza coordonat impotriva lui Liviu Dragnea, presedintele partidului, printr-o adevarata operatiune desfasurata in mod special prin intermediul DNA si a acoperitilor din presa.

Adica, ne spun sursele, George Maior, cel care de ani de zile se viseaza presedinte al PSD, prim ministru sau chiar presedinte de tara, in echipa cu Coldea, Kovesi si recent cu grupul Ponta, coordoneaza un plan de eliminare a lui Liviu Dragnea utilizand ultimele resursele pe care le mai au in sistem. Iar actiunea de astazi, impotriva viceprim-ministrului Sevil Shhaideh, este doar o ultima zvacnire in batalia pe care o duc impotriva PSD.

Stim de mult despre acest plan, suntem informati chiar si din interiorul a ceea ce numim statul paralel de toate "odioseniile" pe care le pun la cale, si ii anuntam public ca nu vor avea nicio sansa sa duca acest plan pana la capat. Si in perioada imediat urmatoare este posibil sa cerem revocari, demisii si anchete vizavi de toate declaratiile socante aparute in ultimele saptamani.

Pentru ca nu vom abdica niciodata de la promisiunile facute romanilor: democratizarea reala a Romaniei si aducerea in matca constitutionala a tuturor institutiilor statului. Punct."