Presedintele PSD, premierul Victor Ponta, le-a spus, vineri, femeilor social-democrate cu care s-a intalnit la Mamaia ca in urmatoarele 75 de zile nu va merge la nicio sauna, ci va sta numai acasa, precizand ca in aceasta perioada nu trebuie facute greseli. "In urmatoarele 75 de zile nu merg la nicio sauna, nu merg nicaieri, stau numai acasa. Nu trebuie sa facem greseli in urmatoarele 75 de zile", a afirmat Victor Ponta la Scoala de vara a femeilor social-democrate de la Mamaia, potrivit Mediafax.

El le-a spus femeilor social-democrate aflate in sala ca este important ca in urmatoarele 75 de zile sa le transmita oamenilor, care sunt obositi dupa "zece ani de razboaie, de stricat si de distrus", ca vor urma zece ani de pace.

"Vom castiga aceasta batalie in noiembrie daca fiecare dintre militantii PSD vor face ce fac in viata de zi cu zi - sa le spuna oamenilor ca va fi o schimbare totala, pacea dupa razboi, constructia dupa distrugere. (...) Nu putem spune ca a fost totul numai lapte si miere, dar nu o sa ne mai pierdem energia luptand cu tot felul de nebuni", a mai spus presedintele PSD.

Inaintea ultimului tur al prezidentialelor din 2009, candidatul PSD la Presedintie, Mircea Geoana, i-a facut o vizita lui Sorin Ovidiu Vintu. Faptul a fost dezvaluit de Traian Basescu in timpul unei confruntari televizate. Liderul social-democrat a declarat ca a fost la Vintu ca sa se relaxeze, in piscina.

Geoana a sustinut, ulterior, ca a fost sfatuit de Victor Ponta, la dezbaterea avuta cu Traian Basescu inaintea ultimului tur al prezidentialelor din 2009, sa spuna ca a fost acasa, la nevasta, in cazul unei intrebari despre vizita facuta la omul de afaceri Sorin Ovidiu Vantu.

In replica, presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat ca singurul cu care Mircea Geoana s-a sfatuit, inaintea alegerilor prezidentiale din 2009, a fost Sorin Ovidiu Vintu. El a mai spus ca afirmatiile facute de Geoana pe blog despre episodul vizitei la Vintu si reactia staff-ului de campanie sunt "minciuni".