Motiunea pe tema Oltchim, initiata de Partidul Democrat Liberal, a primit, marti, voturi pentru si din partea a trei reprezentanti ai PSD si 16 ai PNL, conform site-ului Camerei Deputatilor, semnaleaza Agerpres.

Din cele 78 de voturi pentru motiune, unul a fost din partea unui reprezentant al minoritatilor, 32 de la PP-DD, 26 de la PDL, 16 din partea liberalilor si 3 de la social-democrati, dupa cum arata votul electronic afisat pe site-ul Camerei.

Purtatorul de cuvant al deputatilor liberali Alina Gorghiu a declarat pentru Agerpres ca reprezentantii PNL care au votat pentru motiune au facut-o dintr-o "nesincronizare".

"Nu se pune problema ca vreunul dintre colegi sa fi avut cea mai mica intentie sa voteze aceasta motiune simpla. A fost o neintelegere regretabila cu privire la punctele de pe ordinea de zi, motiv pentru care s-a creat o usoara confuzie si unii dintre colegi au votat in consecinta. E o situatie care nu trebuie interpretata decat ca o pura nesincronizare intre parlamentari", a declarat purtatorul de cuvant al deputatilor liberali.