UPDATE 3 11.15Emil Boc a anuntat lista ministrilor propusi de PDL.

  • E o echipa tanara, profesionista si care are ca misiune fundamentala consolidarea stabilitatii economice, cu pretul politic platit de PDL, si cu obiectivuld e a da romanilor sansa sa recastige nivelul de trai pe care il merita.
  • Decizia PDL arata responsabilitatea acestui partid fata de Romania.
  • Nu a existat nicio obiectie la lista propusa de colegiul director al PDL
  • Guvernul pe care l-am condus a avut datoria fundamentala de a scoate Romania din perioada caderii economice, de a o aduce la stabilitate si a porni drumul cresterii economice
  • Am atins acest obiectiv
  • In cest moment multumesc tuturor ministrilor PDL si tuturor echipelor pe care le-am condus
  • E timpul pentru un nou guvern care sa garanteze stabilitea economica si sa
  • Echipa veche si-a facut datoria. Faptul ca niciiun ministru nu mai e in noul cabinet nu inseamna ca nu si-au facut datoria

UPDATE 2 10.42: Mihai Razvan Ungureanu discuta la aceasta ora cu conducerea PDL si grupurile parlamentare ale PDL la Palatul Parlamentului

UPDATE 10,15 Premierul desemnat Mihai Razvan Ungureanu si liderul PDL, Emil Boc, au plecat de la Palatul Victoria, pentru a participa, la Palatul Parlamentului, la intalnirea cu grupurile parlamentare ale PDL, programata sa inceapa la ora 10.30

Premierul desemnat Mihai Razvan Ungureanu a discutat miercuri dimineata la Palatul Victoria cu membrii Coalitiei lista finala a noului guvern.Ungureanu este asteptat sa prezinte miercuri componenta viitorului Cabinet.

Marti seara, pana tarziu in noapte, la Palatul Victoria au fost consultari in ceea ce priveste viitoarele nominalizari, transmite Agerpres.

Potrivit Mediafax, Mihai Razvan Ungureanu si liderii coalitiei au aprobat programul de guvernare al noului Cabinet si lista ministrilor, fara ca deocamdata sa fie insa stabilita si persoana care va prelua Ministerul Economiei, dupa ce Vass a renuntat la acest portofoliu.

"A fost aprobat programul de guvernare si lista cu ministri, dar fara Vass. Pentru protocolul solicitat de UDMR, vor mai fi discutii", au declarat agentiei Mediafax surse participante la sedinta coalitiei.

Miercuri la ora 9:00 este programata sedinta Coalitiei unde vor fi puse la punct ultimele detalii. La ora 12:00, este programata o sedinta a Birourilor permanente reunite ale Senatului si Camerei Deputatilor, unde, cel mai probabil, se va stabili programul audierilor viitorilor ministri.