Vad ca zilnic presa noastra scoate din palarie nume de posibili Prim Ministri. Tehnocrati. Cica ii cauta Presedintele Basescu sa-l schimbe pe Boc. Numai prostii. Spuse de diferiti "gazetari" ca sa umple ziarul cu ceva, scrie Dan Selaru pe blogul sau.

1. Cine e tehnocratul care sa-si ia sarcina sa conduca Romania pe salariul penibil pe care-l are un Prim Ministru in Romania? Un tehnocrat adevarat face bani, nu face acte patriotice. Doar un politruc ahtiat dupa putere accepta o asemenea slujba pe atat de putini bani.

2. Niciun tehnocrat serios nu accepta o echipa facuta politic. Pentru ca nu poate lucra cu ea. Facutul de Guverne de catre politicieni este o aberatie. Primul Ministru trebuie sa-si faca propria echipa si sa-si puna in fapt propria viziune.

3. Niciun om serios nu va accepta ingerintele prezidentiale in actul de guvernare. Emil Boc a creat un precedent periculos. Acela de a lasa ca Presedintele sa ia masuri in numele Guvernului.

4. Cine e omul sa se dea in stamba acceptand o functie care nu e libera?

5. Sunteti siguri ca Boc demisioneaza la comanda? Eu, nu. In locul lui, dupa cate am incasat, mi-as duce mandatul la capat.

6. Voteaza Parlamentul un tehnocrat?

Presa poate sa scrie multe, asta nu inseamna ca sunt si adevarate spusele din presa. Si cand spun ca au informatii "pe surse" puteti sa fiti siguri ca de fapt nu stiu cu ce sa umple ziarul. Sau intoxica sau sunt prosti facuti gramada.

Cel mai bun tehnocrat pe care-l poate gasi Traian Basescu este Emil Boc.

PS Asta nu inseamna ca nu gaseste alt politruc.

Comenteaza pe blogul lui Dan Selaru.