Buuun, am aflat ca un domeniu precum cercetarea nu are trecere in Romania. Cu acordul maselor populare, indobitocite, care nu vad necesitatea unui asemenea demers, ce-si doreste de fapt actuala guvernare?

1. Prin neacordarea de fonduri dovedeste ca nu avem un asemenea domeniu in Romania. Cetatenii din domeniu nu conteaza. Este facuta praf toata adunarea de cercetatori. Masele exulta, dusmanii poporului sunt pusi cu botul pe labe, risipa este oprita.

2. Dupa ce-i lasa fara paine pe cercetatori, acestia nu au rezultate si guvernarea are motiv sa spuna ca nu sunt necesare institutele nationale.

3. Acestea se desfiinteaza ca fiind lipsite de rezultate.

4. Terenurile pe care acestea se afla devin vandabile, acum pricepeti de ce nu sunt bani pentru cercetare?

5. In Baneasa, Magurele, prin centrele oraselor se produc suprafete mari de teren care peste 3 ani o sa fie in mainile actualei Puteri. Unii vand parcele de mare cu probabile gaze si petroale prin ele, altii o sa vanda parcele de pamant eradicate de fraierii de cercetatori, cu clar potential economic, terenurile.

6. Nu e vorba de Cercetare in Buget, e vorba de terenuri. Ca sa nu injurati niste oameni fara vina. Ca in toate filmele "follow the money".

Glumesc, actuala Putere are o deplina intelegere pentru cercetarea romaneasca si are tot interesul ca sa o propaseasca.

Si totul este

pentru actuala guvernare. Ceea ce va doresc si Dumneavoastra.

Citeste si comenteaza pe Romania Obiectiva.