Presedintele american Barack Obama a semnat marti in cartea de oaspeti de la Westminster Abbey, dar a scris gresit anul, relateaza Telegraph. Liderul de la Casa Alba a scris cateva cuvinte, adaugand insa la final data de 24 mai 2008.​

Pagina semnata de sotii ObamaFoto: Reuters

Obama a facut un tur al catedralei din capitala britanica, insotit de reverendul Dr. John Hull. Liderul american a depus apoi o coroana la Mormantul Soldatului Necunoscut.

Ulterior, presedintele american a semnat in cartea de oaspeti, unde a scris: "Este un privilegiu important sa comemorez mostenirea si sacrificiul nostru comune". El a semnat "Barack Obama", adaugand apoi insa gresit data: "24 mai 2008".

Pagina a fost semnata si de Michelle Obama, Prima Doamna a SUA.

Telegrpah a citat o purtatoare de cuvant de la Westminster Abbey, care a confirmat ca presedintele american a scris data gresit.

Potrivit informatiilor, Obama ar fi fost auzit in timp ce-l intereba pe Hull ce data era marti, insa a scris anul gresit.

Comentand gafa facuta de liderul SUA, publicatia New York Magazine a scris ca "presedintele Obama nu are habar de anul in care ne aflam", adaugand ca "2008 a fost un an important pentru el".