​Proprietarul unei companii din statul american Georgia a provocat un adevarat scandal dupa ce a pus pe camioanele sale un afis in care anunta ca "nu face angajari pana cand Obama nu pleaca", transmite 11Alive.com. Intrebat in legatura cu semnul postat, proprietarul companiei, Bill Looman, a spus ca "nu-si mai permite" sa angajeze din cauza politicilor economice proaste ale Administratiei Obama.

Un semn controversatFoto: Captura 11Alive

Looman, care detine firma U.S. Cranes, LLC, a declarat ca a inceput sa posteze semnele pe masinile sale si pe pagina personala de Facebook in urma cu sase luni, si ca a primit reactii numeroase, in majoritate pozitive.

Una dintre imagini a devenit recent virala pe Internet, moment in care lumea a inceput sa se intereseze de compania din Georgia.

Looman a declarat pentru 11Alive. ca nu refuza sa angajeze pentru a demonstra ceva din punct de vedere poiltic, ci pentru ca nu crede ca poate angaja pe cineva in prezent din cauza starii economiei. Omul de afaceri a acuzat Administratia Obama pentru esecul economiei americane: "Nu-mi permit sa angajez. Am oameni pe care vreau sa-i angajez acum, dar pur si simplu nu-mi permit. Si nu prevad ca voi fi capabil sa o fac daca unele lucruri din DC nu se schimba... Felul in care e condusa economia, si modul in care a fost afectata afacerea mea de economie, precum si politicile duse de oamenii aflati la putere m-au facut sa cred ca e necesar sa-mi exprim opinia si estimez ca nu voi putea sa fac niciun fel de angajari ".

Postul 11Alive noteaza ca americanii au reactionat "extrem de intens" la decizia lui Looman, care a trebuit sa-si suspenda postul telefonic dupa sutele de apeluri primite si sa inchida temporar pagina electronica a companiei din cauza traficului mare inregistrat.

Looman a declarat ca a fost anchetat de agenti din FBI, Department of Homeland Security si Secret Service, sustinand ca acestia "si-au dat seama ca e ridicol si ca isi pierd vremea".