O femeie-cascador a murit intr-un accident de motocicleta, in Vancouver, pe platourile de filmare la "Deadpool 2", scrie News.ro, citand BBC. Politia a confirmat ca femeia a murit luni dimineata si ca autoritatile au inceput o ancheta.

Martorii au descris cum ea a pierdut controlul motocicletei, a sarit peste bordura si a intrat in vitrina de la partenrul unei cladiri.

Actorul canadian Ryan Reynolds, protagonistul "Deadpool 2", productie a Marvel Comics, filmeaza in orasul natal inca din luna iunie. "Astazi am pierdut in mod tragic un membru al echipei pe cand filmam ᅡDeadpoolᅡ. Suntem devastati si socati, insa ne dam seama ca nimic nu se poate apropia de durerea pe care o simt familia si apropiatii ei in acest moment", a scris Reynolds pe Twitter.

Compania 20th Century Fox a transmis ca: "Inimile si rugaciunile noastre sunt alaturi de familie, prieteni si colegi, in aceste momente dificile."

Ziarul Vancouver Sun a raportat ca de o saptamana strazile centrului orasului sunt inchise pentru filmarea mai multor scene din film. Presa locala a precizat ca femeia a reusit sa faca respectiva cascadorie de mai multe ori pana la accidentul fatal. Numele victimei nu a fost dezvaluit.

Lungmetrajul "Deadpool 2", regizat de David Leitch si produs de Ryan Reynolds, va avea premiera pe 1 iunie 2018. "Deadpool", lansat in februarie 2016, s-a dovedit a fi un succes de box office, dar si de critica, primind numeroase nominalizari si premii. "Deadpool" a fost, de asemenea, cel mai piratat film al anului trecut.