Vali Crețu, proaspăt campion cu FCSB la 35 de ani, duce o viață liniștită, ferită de excese și de lumina reflectoarelor. Fundașul dreapta e un caz atipic pentru un fotbalist cu posibilitățile sale. El locuiește în afara Bucureștiului, într-un complex rezidențial din Chiajna, o zonă mai degrabă blamată pentru infrastructura deficitară și aglomerația exasperantă.

Valentin CrețuFoto: Alex Nicodim/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

A fost aproape să fie concediat de Gigi Becali în repetate rânduri, dar a rezistat sub presiune, în „furtuna” declarațiilor, și și-a recâștigat locul de titular.

Acum, Valentin Crețu tocmai ce a primit cea mai dulce răsplată posibilă, o medalie de campion pe final de carieră, la 20 de ani de când lua viața în piept și părăsea Buzăul natal de unul singur, într-o călătorie cu bilet doar dus.

Sâmbătă seara, „salahorul” din flancul drept de la FCSB și-a trăit momentul de apogeu profesional: a devenit matematic campion al României, celebrând momentul unic pe terenul Arenei Naționale, înconjurat de familie, soția Mădălina și cele două fetițe.

Citește mai mult pe gsp.ro