Au fost desemnati castigatorii concursului "Dupa 25 de ani" organizat de One World Romania si Hotnews.ro. Pe aceasta cale dorim sa multumim tuturor participantilor si sa-i felicitam pe cei trei castigatori. Pentru a intra in posesia premiilor, persoanele care au castigat vor fi contactate de catre One World Romania prin postarea unui comentariu la poza desemnata castigatoare pe platforma Instagram.

HotNews.roFoto: Hotnews

Lista castigatoriilor:

Locul 1 - @bobyka1

Locul 2 - @eugen926

Locul 3 - @mlaurapatru

Locul 1 - @bobyka1

Locul 2 - @eugen926

Locul 3 - @mlaurapatru

Premiile acordate sunt:

Premiul I: 1 abonament pentru toata perioada festivalului (Festival Pass) + o invitatie de 2 persoane la petrecerile festivalului (vineri, 21 si sambata 22 martie)

Premiul II: 1 abonament de 5 intrari + 2 DVD-uri din colectia de documentare One World Romania + sacosa oficiala a festivalului

Premiul III: 1 abonament de 5 intrari + 1 DVD din colectia de documentare One World Romania

Cea de-a saptea editie a Festivalului de Film Documentar dedicat drepturilor omului One World Romania aduce la Bucuresti 50 de filme, impartite in 5 sectiuni principale si proiectii speciale, dar si matinee pentru liceeni, un atelier de film documentar, spectacole de teatru, dezbateri, un masterclass al cineastului polonez Marcel Lozinski si chiar un circuit turistic aparte, in centrul Bucurestiului. Festivalul se va desfasura in perioada 17-23 martie 2014, in Bucuresti.