Art. 1 Organizatorul concursului

Concursul este organizat si desfasurat de catre Asociatia One World Romania, denumita in continuare "Organizator". Toti participantii la concurs sunt obligati sa respecte termenii si conditiile prezentului Regulament oficial al Concursului (denumit in continuare Regulament oficial). Concursul va fi promovat si pe www.hotnews.ro, partener media al Festivalul de Film Documentar dedicat Drepturilor Omului.

1.2 Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica prezentul Regulament oficial, sub conditia notificarii publice prealabile a modificarii.

Art. 2 Perioada de desfasurare a concursului si juriul

2.1. Concursul se desfasoara in perioada 6 martie - 12 martie 2014 2.2. Castigatorii vor fi alesi dupa data de 14 martie 2014, numele lor urmand a fi publicate pe site-ul HotNews.ro si pe paginile de FaceBook One World Romania si HotNews.ro

2.3. Pozele castigatoare vor fi postate pe platformele media ale Asociatiei One World Romania si pe www.hotnews.ro.

2.4. Pentru desemnarea fotografiilor castigatoare se iau in considerare doar fotografiile incarcate in perioada 6 martie ora 00:00 si 12 martie ora 23:59. Participantii pot intra in concurs cu mai multe fotografii, atat timp cat acestea sunt diferite din punct de vedere al incadrarii subiectului fotografiat.

2.5. Orice fotografie primita dupa data de 12 martie 2014 nu va fi luata in considerare.

2.6. Fotografiile castigatoare se vor alege prin jurizare. Juriul este compus din Ana Alexandra Blidaru (Director Executiv), Oana Koulpy (Coordonatorul Festivalului) si Alexandra Ivan (Coordonator Comunicare si Parteneriate Media) de la One World Romania. Primii trei clasati in ordine vor fi desemnati castigatori.

Art. 3. Dreptul de participare

3.1. La prezentul Concurs pot participa persoane fizice, cu domiciliul sau resedinta in Romania, cu varsta de minim 18 ani.

3.2. Toate informatiile furnizate de catre un participant trebuie sa fie reale si corecte, in caz contrar participantul putand fi exclus din Concurs sau ulterior descalificat.

3.3. Pozele incarcate vor fi realizate numai dupa data inceperii acestui Concurs, cata vreme cel care le incarca este cel care le-a si realizat si isi asuma raspunderea ca nu incalca legislatia in materie privind protectia drepturilor de autor si a drepturilor conexe. Participantul isi asuma toate consecintele legale in cazul in care se dovedeste ca nu detine drepturile intelectuale asupra fotografiei. De asemenea, in cazul in care utilizatorul nu este detinatorul drepturilor de autor asupra fotografiei, acesta nu va primi premiul acordat.

3.4. Regulamentul este obligatoriu pentru toti Participantii. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica Regulamentul pe parcursul desfasurarii Concursului, cu conditia anuntarii prealabile a modificarilor cu cel putin 24 de ore inaintea intrarii in vigoare, anuntand publicul prin intermediul site-ului www.hotnews.ro sau pe pagina de Facebook (www.facebook.com/www.hotnews.ro)

3.5. Angajatii si colaboratorii Organizatorului concursului sau orice alta companie partenera, precum si membrii familiilor, respectiv soti/sotii sau rude pana la gradul al 2-lea ale acestora sunt exclusi de la participarea la concurs.

Art. 4. Mecanism de concurs

4.1. Persoanele care indeplinesc conditiile art. 3 de mai sus pot participa prin incarcarea unei fotografii in cadrul platformei Instagram.

4.2. Fiecare participant trebuie sa-si incarce fotografia de pe contul propriu de Instagram si trebuie sa fie follower ￯One World Romania￯ (@oneworldromania).

4.3. Fotografia va trebui sa poarte hasthagurile #dupa25deani, #amintiridincomunism si sa ilustreze (subiectiv) tema concursului.

4.4. Fotografiile neclare, al caror continut va fi apreciat drept obscen, cu referiri politice, cu mesaje care discrimineaza sau care incalca in vreun fel Legea drepturilor de autor sau alte legi romane in vigoare, contrar prevederilor prezentului Regulament, vor atrage dupa sine excluderea pozei respective, responsabilitatea revenind direct participantilor.

4.5. Prin acceptarea termenilor si conditiilor prezentului Regulament, toti participantii sunt de acord ca Organizatorul sa foloseasca fotografiile inscrise in Concurs in cadrul evenimentelor realizate de catre Organizator, fara obligatia Organizatorului de a acorda compensatii pentru utilizarea lor.

4.6. Organizatorul va putea folosi, prelucra, reproduce si utiliza imaginile pe site-ul Concursului, pe site-ul www.oneworld.ro si www.facebook.com/one.world.romania, precum si in orice alte mijloace mass media, in vederea promovarii activitatii Organizatorului, fara obligatia Organizatorului de a acorda compensatii pentru utilizarea lor.

Art. 5. Descrierea premiului

5.1. Premiile acordate sunt:

Premiul I: 1 abonament pentru toata perioada festivalului (Festival Pass) + o invitatie de 2 persoane la petrecerile festivalului (vineri, 21 si sambata 22 martie)

Premiul II: 1 abonament de 5 intrari + 2 DVD-uri din colectia de documentare One World Romania + sacosa oficiala a festivalului

Premiul III: 1 abonament de 5 intrari + 1 DVD din colectia de documentare One World Romania

Art. 6. Desemnarea castigatorilor

6.1. Dupa incheierea concursului vor fi alesi trei (3) castigatori si 3 rezerve desemnati de catre juriul mentionat la art. 2.6, in conditiile mentionate la art. 2.2 ￯ 2.5 si 2.7

6.2. Numele castigatorilor vor fi anuntate pe site-urile www.hotnews.ro, www.oneworld.ro si pe www.facebook.com/one.world.romania

6.3. Castigatorul va fi contactat de catre Organizator prin postarea unui comentariu la poza desemnata castigatoare pe platforma Instagram. In cadrul acestui mesaj castigatorului i se va comunica modalitatea de a lua legatura cu Organizatorul si de a intra in posesia premiului.

6.4. Premiul poate fi solicitat personal doar de participantul respectiv. Nu este permis ca un tert sa revendice premiul. Premiul va fi ridicat de la sediul Organizatorului.

6.5. In cazul in care un participant care a fost declarat castigator nu raspunde in termen de 24 de ore de la momentul informarii, Organizatorul va desemna un alt castigator dintre rezerve si ii va atribui premiul acestei persoane in locul persoanei care fusese initial declarata castigatoare.

Art. 7. Politica de confidentialitate:

7.1 Datele personale ale participantilor sunt confidentiale si vor fi folosite doar pentru functionarea normala a concursului.

Art. 8 Acordarea premiilor. Taxe

8.1. Castigatorul nu poate solicita contravaloarea in bani sau in alte beneficii a premiului.

8.2 Organizatorul Concursului nu este raspunzator de plata taxelor, impozitelor sau a altor obligatii financiare legate de premiile oferite, acestea fiind in sarcina persoanelor castigatoare, cu exceptia impozitului datorat conform legii pentru veniturile din premii, impozit pe care One World Romania, compania care ofera premiile, (personal sau prin intermediul unui tert desemnat) este obligata sa il calculeze, sa il retina si sa il plateasca in numele Participantilor.

Art. 9 Litigiile si legea aplicabila

9.1 Eventualele litigii aparute intre Organizator si Participanti se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta cale nu este posibila, litigiile vor fi solutionate de catre instanta competenta din municipiul Bucuresti in conformitate cu dreptul comun. Legea aplicabila este legea romana.

Art. 10 Contact:

10.1 Pentru mai multe informatii referitoare la concurs, va rugam sa ne scrieti la info[at]oneworld.ro, cu subiectul "Concurs - Dupa 25 de ani".

Art. 11 Clauze finale:

11.1 Organizatorii isi rezerva dreptul de a refuza participarea oricarui tip de material la concurs pe motiv de neconcordanta cu tema concursului.

11.2 Prin participarea la acest concurs, participantul confirma faptul ca a citit si a inteles toate conditiile din Regulamentul de concurs, ca le accepta si ca e de acord ca datele de contact (adresa si telefon) sa poata fi folosite pentru desemnarea castigatorului si inmanarea premiilor.