Doi tineri din judetul Dambovia au fost incendiati in propria masina, in noaptea de sambata spre duminica, de persoane necunoscute, in spatele unui bloc de pe Bulevardul Basarabia din Capitala, victimele fiind duse la Spitalul de Chirurgie Plastica, Reparatorie si Arsuri din Bucuresti, relateaza Mediafax.

Politistii Sectiei 9 au fost sesizati, sambata, in jurul orei 23.50, ca in spatele unui bloc de pe Bulevardul Basarabia, din Sectorul 3, a fost incendiata o masina BMW, potrivit reprezentantilor Politiei Capitalei.

In masina se aflau Constantin B., in varsta de 23 de ani si Constantin M., de 27 de ani, ambii din judetul Dambovita.

La fata locului s-au deplasat politisti de la Politia Capitalei si de la Politia Sectorului 2, precum si pompieri care au stins incendiul.

Cei doi tineri au fost dusi la Spitalul de Arsi din Capitala, fiind internati in Sectia de Terapie Intensiva, cu arsuri de gradele II si III. Unul dintre acestia este in stare mai grava, pentru ca are si arsuri ale cailor respiratorii.

Unii martori au spus ca au vazut in zona, la ora respectiva, un grup de tineri inarmati cu bate, care ar fi incendiat masina in care se aflau cei doi.

Dosarul a fost preluat de Parchetul Tribunalului Bucuresti si Serviciul Omoruri de la Politia Capitalei. O echipa de politisti se afla la spital, pentru a incerca sa vorbeasca cu victimele.