(P) "Lead Without Title" este cel mai recent bestseller al lui Robin Sharma, dar si cel mai important eveniment de leadership al anului. Seminarul va reuni membrii echipelor de top si middle management ale organizatiilor din Romania, expati, profesionisti aspiranti si pe toti cei care sunt preocupati de dezvoltarea personala si profesionala. Evenimentul, organizat de Finmedia, avand ca partener compania Coface si cu sustinerea Cariere, va avea loc in data de 29 septembrie 2010 la Hotel J.W.Marriott, Bucuresti.

Robin SharmaFoto: Finmedia

Robin Sharma este cotat ca unul dintre cei mai populari lideri de workshop si vorbitori pe teme de leadership si dezvoltare personala, iar prezentarile sale sunt inspirationale, pline de idei, bogate in tactici din lumea reala. In cadrul acestui seminar de leadership Sharma va prezenta solutii, tehnici si strategii manageriale, pe care oricine le poate aplica pentru o dezvoltare personala si profesionala de succes.

Ideile lui Robin au fost imbratisate si au ajutat personalitati din toate domeniile: sport, vedete hollywoodiene, staruri pop sau oameni politici, printre care Jon Bon Jovi, Christopher Reeve sau Bill Clinton.

  • Formati lideri rapid

"O cultura de leadership inseamna ca fiecare gandeste ca si proprietarul companiei, ca directorul general al corporatiei sau ca directorul general al unei divizii. Fiecare angajat este intreprinzator si proactiv. Asta inseamna ca se concentreaza asupra gasirii solutiilor, si nu asupra problemelor. Inseamna ca face orice este nevoie pentru a fi la inaltimea asteptarilor clientilor. Inseamna ca toti se preocupa de cifra vanzarilor si ca fac ceea ce tine de ei pentru a reduce costurile. Inseamna ca fiecare considera ca este responsabilitatea sa personala de a obtine rezultate care sa duca firma inainte (fie ca distribuie corespondenta sau ca fac parte din consiliul de administratie). Inseamna ca fiecare membru al companiei contribuie la formarea acestei culturi, are o atitudine pozitiva si da personal un exemplu de comportament. Noi i-am ajutat pe clientii nostri sa formeze culturi organizationale de leadership, iar rezultatele au fost absolut remarcabile", sustine Robin Sharma.

Eveniment Robin Sharma

Eveniment Robin Sharma

Foto: Finmedia

"Sper ca m-am facut bine inteles: Nu spun ca fiecare angajat are sarcinile unui director general. A demonstra calitati de leadership nu inseamna ca fiecare angajat trebuie sa conduca organizatia. Asta ar duce la haos. Companiile au nevoie de cineva care sa stabileasca o viziune si care apoi sa conduca echipa spre realizarea acesteia. Nu spun decat ca toti membrii echipei trebuie sa-si cunoasca rolul si apoi sa se dedice total acestui rol - asa cum ar face orice lider. Iar odata ce se realizeaza acest lucru - cand cu totii vor gandi, vor simti si vor actiona ca niste lideri -, se vor obtine rezultate bune. In curand, organizatia dumneavoastra va deveni un mare nume", concluzioneaza Sharma.

In cadrul evenimentului de la Bucuresti, Robin Sharma va aborda subiecte, cum ar fi: strategiile avansate pe care oameni de elita din cele mai de succes organizatii din lume le folosesc, cum sa creezi o cultura organizationala de top, necesitatea dezvoltarii personale si metode adecvate de invatare continua, cum sa stabilesti un echilibru intre viata personala si cea profesionala, tactici de a vedea oportunitatea in fiecare provocare.

Atat companiile cat si persoanele fizice interesate sa participe la eveniment pot opta pentru unul dintre pachetele: General, Executive si VIP, cu preturile 244 euro, 332 euro si respectiv 496 euro fara TVA. Pentru achizitionarea biletelor pina la 15 august, se ofera o reducere de 7%, insotita de asemenea de reduceri suplimentare de grup (grup = peste 4 persoane).