Toate biletele pentru Revelionul de la Romexpo, organizat de primarul sectorului 5, au fost deja vandute, a anuntat Marian Vanghelie. Edilul spune ca, dupa 8 ani in care a organizat asemenea petreceri, a capatat experienta necesara pentru a evita imbulzeala si cozile din alti ani pentru bilete: "Am luat masuri pentru a nu se mai vinde cate 20-30 de bilete, cum am aflat ca se intampla in anii trecuti, iar apoi am aflat ca erau vandute la specula. Eu nu stau aici sa muncesc, cand as putea sa ma duc la munte de Sarbatori, ca sa cumpere unii bilete cu 30 de lei si sa le vanda cu 3 milioane".

Marian Vanghelie a anuntat ca preturile biletelor au fost mentinute la acelasi nivel la anul trecut, iar cele 7.200 de bilete au fost vandute prin sindicate si Casa de Pensii.

Marian Vanghelie a anuntat ca au fost disponibile 1.000 de bilete pentru pensionari si inca 6.200 pentru tineri si a subliniat ca "Acest Revelion il facem pentru cei care nu au posbilitati financiare, ne vom stradui ca dupa 8 ani de experienta, biletele sa ajunga la cei la care trebuie sa ajunga. Cei cu posibilitati financiare isi pot permite sa se duca in alta parte."

Cel mai important invitat la Revelionul organizat anul acesta la Romexpo de primarul sectorului 5 este Enrique Iglesias. In plus, vor canta trupe si cantareti din Romania, printre care Akcent, Elena Gheorghe, Andreea Banica sau Simplu.

Pretul biletelor a ramas acelasi ca si anul trecut, 30 de lei pentru pensionari si 100 de lei pentru ceilalti oameni care vor sa petreaca Revelionul la Romexpo.

"Am considerat ca oamenii trebuie sa beneficieze de un sprijin pentru a putea face Revelionul la un pret redus", a afirmat Marian Vanghelie. "Biletele s-au vandut prin sindicate si prin Casa de Pensii persoanelor care nu au posibilitati financiare. Cei cu posibilitati financiare isi pot permite sa se duca in alta parte Toate biletele au fost deja date."