Paul Pacuraru a fost citat la DNA pentru saptamina viitoare. Ministrul are calitatea de invinuit si procurorii ii se vor prezenta acuzele. Pacuraru a declarat pentru HotNews.ro ca stie deja despre ce este vorba deoarece a vazut referatele procurorilor si invinuirile sint "inventate, un proces de intentie".

Paul Pacuraru se va prezenta saptamina viitoare la DNA, unde a fost chemat pentru a i se prezenta invinuirile pe care procurorii i le aduc. " Am vazut referatul procurorilor pe vremea cind exista Comisia de la Cotroceni si principala invinuire este ca am acceptat tacit sa se faca foloase baiatului meu. Este un subiect inventat, un proces de intentie, nu exista nici un leu paguba, nu e nimeni vatamat. E vorba de niste servicii pe care nu i le-am facut lui Morega", a declarat Paul Pacuraru pentru HotNews.ro

Ministrul muncii a mai afirmat ca avocatul sau, care a studiat atent referatul procurorilor, i-a spus ca nu exista nici unul din cele cinci elemente obligatorii ale unei infractiuni.

Intrebat de HotNews.ro cum comenteaza decizia premierului de a trimite Corpul de Control al guvernului in Gorj pentru a face o investigatie, Pacuraru a spus ca este " o decizie buna si corecta, pentru ca este normal ca atunci cind asupra unui ministru planeaza suspiciunea de coruptie, premierul sa se informeze".

Tariceanu a anunta joi ca doreste sa verifice daca acuzatiile aduse lui Pacuraru sint justitificate si in functie de rezultat va lua o decizie in ce priveste suspendarea acestuia din functie .

Paul Pacuraru este singurul dintre cei opt demnitari pentru care presedintele a avizat inceperea urmaririi penale care este ministru in functie. Desi a trecut peste o sapatamina de la momentul in care Traian Basescu a avizat favorabil cererea DNA de incepere a urmaririi penale, nu a semnat inca decretul de suspendare din functie a lui Paul Pacuraru.