Traficul rutier pe podul Calafat-Vidin va fi intrerupt, luni, in intervalul 13:00 - 15:00, dar si joi, intre orele 13:00 - 15:00, pentru lucrari de intretinere si reparatie. Autovehiculele vor fi oprite in zonele adiacente Punctului de Trecere a Frontierei Calafat, pana la momentul reluarii circulatiei, relateaza News.ro.

Societatea comuna romano-bulgara "Danube Bridge Vidin Calafat ad Bulgaria!, care se ocupa de administrarea podului Calafat " Vidin, a informat Inspectoratul Teritorial al Politiei de Frontiera Giurgiu cu privire la faptul ca, luni, intre orele 13:00 - 15:00 si joi, 28.09.2017, intre orele 13:00 - 15:00, circulatia pe podul Calafat - Vidin va fi intrerupta pentru lucrari de intretinere si reparatie.

In intervalul orar specificat, autovehiculele vor fi oprite in zonele adiacente Punctului de Trecere a Frontierei Calafat, pana la momentul reluarii traficului.

Inspectoratul Teritorial al Politiei de Frontiera Giurgiu tine permanent legatura cu autoritatile bulgare si a dispus toate masurile astfel incat, la ridicarea restrictiei, controlul de frontiera sa se desfasoare fluent si operativ.

Politistii de frontiera recomanda participantilor la traficul transfrontalier tranzitarea tuturor punctelor de frontiera deschise la granita cu Bulgaria si consultarea aplicatiei "Trafic Online"care prezinta o medie a timpilor de asteptare in punctele rutiere de trecere a frontierei pentru anumite intervale de timp.